• Nuevo
PCAFRS Mobilier de Patio Set 3 buc, Terasa Bistro Set 3 Piese,PE Rattan Scaune de Răchită, de Stocare de Masă si Scaune Set, Lavabil Pernă și Perne, Potrivite pentru Grădină, la Piscină și Balcon (Albastru)

PCAFRS Mobilier de Patio Set 3 buc, Terasa Bistro Set 3 Piese,PE Rattan Scaune de Răchită, de Stocare de Masă si Scaune Set, Lavabil

clasificat:
RON 341.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

- Perna de Culoare : Albastru/Maro - G.- Rattan Culoare : Maro.sarcina pe scaun : 330 lb.Modern și elegant, liniile face acest set de mobilier perfect pentru înfrumusețarea curte, terasa, balcon sau orice alt spațiu în aer liber!Dacă sunteți în căutarea pentru o astfel de rattan bistro set, acest lucru va fi alegerea ideala!.Vă puteți bucura de o ceașcă de cafea sub soare, sau au băut câteva pahare cu prietenii pentru a obține o frumoasă experiență în aer liber.trebuie să slăbiți toate șuruburile, și apoi ridica de 50-100 CM, și apoi lăsați scaunul să cadă la pământ. Amintesc doar : nu strângeți prea strâns atunci când instalarea, vă Rugăm să strângeți după instalarea. - Pachet Dimensiune : 25 x 21 x 16 inch. - Rattan Culoare : Maro.Apoi strângeți șuruburile.sarcina pe scaun : 330 lb. 【Ultra Robust de Construcție】Construite din oțel rigid cadru și PE răchită, aceasta terasa rattan set dispune de o mare capacitate de încărcare și non-deformare după mult timp de utilizare. 【Perfect pentru Balcoane mici】Această maro patio set de mobilier se potriveste o varietate de spațiu de locuit.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!