• Nuevo
NINJA Foodi Rece & Fierbinte Găti Supe Calde, Sosuri și Sosuri Blender cu 1400 de Wați de Vârf pentru a Zdrobi Congelate, Bauturi si Smoothie-uri se Lipeasca de Sticla Ulcior (HB100), 64 oz, Negru (Reînnoit)

NINJA Foodi Rece & Fierbinte Găti Supe Calde, Sosuri și Sosuri Blender cu 1400 de Wați de Vârf pentru a Zdrobi Congelate, Bauturi

clasificat:
RON 299.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

- Acest pre-owned produs a fost profesional inspectate, testate si curatate de furnizori calificați. 1400-varful-watt motor de bază oferă totală de strivire și de extracție pentru piureuri delicioase, stil stațiune congelate băuturi și nutrienți extracții. 800 watt precizie element de încălzire fierbe în câteva minute pentru a găti consistent sau netede supe, se fierbe timp sosuri aromate și se topesc ciocolata sau branza in fondue. 64 oz.* ulcior cu se lipeasca de acoperire și o aprinse Curat program face curățenie o briza. (*56 oz.max la rece, capacitate lichid). 10 pre-set Auto-i Q-ul inteligent programe vă permit să creați piureuri, extractii, congelate, băuturi, sosuri, sosuri, supe, cocktail-uri și atât de mult mai mult?toate la simpla apăsare a unui buton.Cunosc Ninja Foodi?Rece & Fierbinte Blender.Combină de înaltă viteză totală de strivire și de extracție cu o precizie de căldură de gatit blender pentru a merge dincolo de piureuri și congelate băuturi pentru a debloca arome naturale cu căldură.Gatiti proteine și legume aromate pentru supe și sosuri.Topi ciocolata sau branza in fondue.Utilizarea de căldură pentru a crea concentrate pentru ape aromate și cocktail-uri.Ninja Foodi Rece & Fierbinte Blender ?blender care zdrobește acum aduce căldură. 1400-varful-watt motor de bază oferă totală de strivire și de extracție pentru piureuri delicioase, stil stațiune congelate băuturi și nutrienți extracții. 800 watt precizie element de încălzire fierbe în câteva minute pentru a găti consistent sau netede supe, se fierbe timp sosuri aromate și se topesc ciocolata sau branza in fondue.Infuzat timp și de a debloca arome cu căldură pentru a face spa apele, ambarcațiunile de cocktail-uri, mixere și mai mult. 64 oz.* ulcior cu se lipeasca de acoperire și o aprinse Curat program face curățenie o briza. (*56 oz.max lichid rece capacitate) 10 pre-set Auto-i Q-ul inteligent programe vă permit să creați piureuri, extractii, congelate, băuturi, sosuri, sosuri, supe, cocktail-uri și atât de mult mai mult?toate la simpla apăsare a unui buton.Include : 1400-varful-watt motor de bază, 64 oz.* ulcior cu se lipeasca de acoperire, perie de curățare, și 15-reteta de inspiratie ghid (*56 oz.max la rece, capacitate lichid).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!