• Nuevo
Trendy Dozator de Săpun și Burete Suport pentru Chiuveta de Bucatarie, 2 in 1 de Spălat Vase Dozator de Săpun Caddy, Blat de Săpun Dozator de Pompa, suport de Burete, Ușor Refill/ Durabil/ Non-Alunecare de Bază (cu 2 Bureti)

Trendy Dozator de Săpun și Burete Suport pentru Chiuveta de Bucatarie, 2 in 1 de Spălat Vase Dozator de Săpun Caddy, Blat de Săpun

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【2-ÎN-1 COMBINAȚIE】 : Detergent de Vase Pompa Dozator și burete titularul upgrade-uri de design, economie de spațiu de pe chiuveta si prevenind acumularea de apă în bucătărie, făcând astfel bucătărie curat și ordonat, și deține toate bureți, scrubere, cârpe, bureți de sârmă, etc. De înaltă calitate îngroșat ABS + PC material transparent, robust si durabil, în condiții de siguranță & BPA-free. 【UȘOR cu O singură mână】 : nevoie Doar de o mână să apăsați ușor afară detergent ușor și rapid.Utilizați incluse burete pentru a apăsați în jos pe pompa, care distribuie cantitatea perfecta de detergent de vase Lichid pe burete, ajută la reducerea deșeurilor și de a reduce timpul petrecut la chiuveta din bucătărie. 【Etanșe și UȘOR de CURĂȚARE】 : partea De jos de dozatorul de detergent integrează etanșe design, nu este nevoie să vă faceți griji despre scurgeri de apă din cauza frecventa de deschidere.Scurgere tava gol design ajută burete să se usuce rapid, care este convenabil pentru stocarea lichid rezidual.Când de curățare, este necesar doar pentru a scoate tava de raft și se toarnă în lichid pentru a curăța interiorul, foarte convenabil. 【De MARE CAPACITATE si USOR de DISTRIBUIRE】 : capacitate Mare de 12,5 grame de capacitate, astfel încât nu aveți nevoie pentru a umple în mod frecvent, PC transparent material ușor de distribuire, potrivit pentru toate tipurile de sapun lichid.Acesta este cel mai bun cadou pentru prieteni și familie pentru a curăța în bucătărie!. 【ANTI-SKID BAZĂ & BURETE NATURAL】 : Detergent de Vase Lichid Dozator de Săpun este echipat cu anti-alunecos bandă în partea de jos, făcându-l mai sigur și stabil pe tejghea fără alunecare ușoară.Pachetul include 2 naturale pastă de lemn burete bureți de sârmă. 【NOASTRE de CALITATE PROMIT】 : Dacă se întâmplă să se simtă nemulțumit de utilizarea nostru dozator de săpun, vă rugăm să ne contactați și vom face noastre cele mai bune pentru a oferi o soluție pentru tine.Inclusiv revine sau restituiri pentru orice probleme de calitate.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!