• Nuevo
Mai buni Prieteni Cadouri, Cadouri Amuzante pentru Prieten, Prietenie Cadouri pentru Femei -Bancuri, Crăciun, Ziua de nastere Cadouri pentru Prieteni de sex Feminin - Gag Cadouri, Îndepărtează-Cadouri pentru Prieteni, Lavanda Lumânări(7oz)

Mai buni Prieteni Cadouri, Cadouri Amuzante pentru Prieten, Prietenie Cadouri pentru Femei -Bancuri, Crăciun, Ziua de nastere Cadouri

clasificat:
RON 47.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Aceste puternic parfumate, lumanari naturale pentru cel mai bun prieten, cadouri, cadouri unice pentru femei. Prima dată când aprinzi o lumânare este cel mai important pentru viața de lumânare.PRIETENIA CADOURI - Aceasta este o mare glumă idei de cadouri pentru o lumânare parfumată cu un citat plin de umor citește "prietenia noastră este ca această lumânare, dacă mă vei uita eu va dau foc la casa". Pentru a preveni pericolele de incendiu amintiți-vă să tăiați fitile despre 1/4" din drum după ce inițial arde.Ușor de curățat - doar folosi apă fierbinte cu săpun pentru spălarea jar după ce lumânarea a terminat. Înainte de stingere, va rugam sa folositi instrumente pentru a difuza lumânare de bază în ulei de ceară, care pot reduce generarea de fum.Acest lucru va preveni penetrarea și de a crește lumânări parfum arunca.Dacă sunteți în căutare de un cadou perfect sau vrei doar pentru a lasa pe cineva știu că se gândesc ei, ai ajuns la locul potrivit!Un moment interesant pentru oricine!Și cu acest citat amuzant, tu chiar nu poate merge prost!.Amuzant Lumânare Pentru Prieten, Amuzant Lumânare, Cadou.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!