• Nuevo
Enegitech 18 Ecartament fără Fir Brad om foarte talentat Capsator, 18V 2 in 1 18GA pentru Îmbunătățire Acasă pentru prelucrarea Lemnului Proiect Remodela Compatibil cu Enegitech/Makita 18V Litiu (Numai Instrumentul, de Baterie Nu sunt Incluse)

Enegitech 18 Ecartament fără Fir Brad om foarte talentat Capsator, 18V 2 in 1 18GA pentru Îmbunătățire Acasă pentru prelucrarea Lemnului

clasificat:
RON 219.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

☀18 V cu Acumulator Brad om foarte talentat : Această grele puterea instrument este compatibil cu Enegitech ETB1830 B sau Makita 18 V litiu-ion baterii, cum ar fi BL1850, BL1850 B, BL1860 B, BL1840, BL1830 etc.(Bateria este vândut separat) Toate Enegitech produsele sunt sterilizate, inspectate și ei în carantină. ☀Portabil și Comoditate:nevoie Doar încărcați capse și cuie , a fixa în baterie, și gata pentru a merge.Nu de pornire compresor sau uncoiling furtun de aer necesar.A făcut proiect foarte rapid și ușor.Fără Bătaie De Cap!Ajuta sa scapi de compresor și furtunul de aer. ☀Reglabil Adâncime de Conducere de : forța De atac pot fi foarte ușor adaptate la adânciți brad, la diferite adâncimi, sau lăsați-l la același nivel cu suprafața, și este în concordanță stabilit o dată.Doar simpla presiune a aerului ajustări scufunda unghiile perfect adâncime, nu este nevoie să countersink unghiile. ☀Largă Aplicare : Funcționează cu 18 Ecartament ușoare discontinue de 3/4" 3/4"-1 9/16"(19mm-40mm), și 18 ecartament brad de unghii de la 3/4"-2"(20mm-50mm).Viteza de ardere : Medie 60nails/min; Max 100nails/ min.Revista Max Capacitate : Deține până la 100nails/capse.O încărcare completă poate conduce capsatorului brad de 400 de fotografii. ☀Contacte de Siguranță Pol de Setare : de La 18v cu acumulator brad om foarte talentat va fi declanșate numai atunci când siguranța pol este complet apăsat și nu poate declanșa dacă siguranța pol nu este complet apăsat.Umanizat design de siguranță pentru a evita rănirea accidentală.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!