• Nuevo
Piciorul Petale pernițe Înapoi de Perna Toc Insertii, Toc Confortabil de Prindere pentru Ameliorarea Durerii, Heavenly Heelz, Negru, 1 Pereche (2-Pack)

Piciorul Petale pernițe Înapoi de Perna Toc Insertii, Toc Confortabil de Prindere pentru Ameliorarea Durerii, Heavenly Heelz, Negru,

clasificat:
RON 13.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pentru cele mai bune rezultate, nu este recomandat pentru a elimina și reutilizarea spate de branțuri în diferite tocuri înalte, pompe, balerini, adidași, ect.♥ Ia o pauza de la locul de muncă și dans noaptea departe, atunci când pas în stil!Un Picior Petale înapoi de perna toc este conceput pentru a face purtarea de încălțăminte mai confortabil chiar și în cazul în care pantofii ei înșiși sunt dureroase dar frumos.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Aceste funcțional toc tampoane pentru femei pentru a se potrivi o varietate de pantofi dimensiuni și forme.Proudly făcut în statele UNITE ale americii, Picior Petale de produse sunt gata pentru a vă ajuta să redescoperi acele pierdut tălpi și se încadrează în dragoste cu pantofi peste tot din nou. ✨ PROIECTAT PENTRU CONFORTUL DUMNEAVOASTRĂ : Sunteți în căutarea de relief de pantofi care freca partea din spate a călcâiului sau că piciorul să alunece din spate a pantofului?Piciorul Petale Heavenly Heelz toc prindere pentru pantofi pentru femei va menține picioarele confortabil și sigur în femei apartamente, pompe, tocuri înalte, și adidași, împiedicând alunecarea în timp ce reducerea dureri de arsură și bătături.Unic PORON amortizare oferă confort superior și de permeabilitate la aer, și nu va aplatiza de-a lungul timpului. ♥ Femei au fost eliberate.♥ Am înțeles IUBIREA pe care o au femeile pentru pantofi.În plus, spuma branțuri ajuta pentru a preveni alunecarea și alunecare în timp ce în tocuri înalte, pompe, pantofi, balerini, și mai mult, permițându-vă să se bucure de un confortabil și în siguranță zi. ✨ DISCRET PERNA : slim toc tampoane pentru femei pantofi de proiectare pentru oferta premium toc confort în timp ce restul de discret, cu branțuri eliminarea derapaj cauzat de pantofi care pot fi ușor prea mare.Cu Piciorul Petale, orice pantof este posibil.Ia o pauza de la locul de muncă și dans noaptea departe, atunci când pas în stil!Un Picior Petale înapoi de perna toc este conceput pentru a face purtarea de încălțăminte mai confortabil chiar și în cazul în care pantofii ei înșiși sunt dureroase dar frumos.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!