• Nuevo
Cospring lucrate Manual din Lemn de Castron, Cana, pentru Orez, Supa, Baie, Cafea, Ceai, Decorațiuni (2 BUC Jujube Boluri, M: 4.5 inch Dia de 2-5/8 inch de Mare)

Cospring lucrate Manual din Lemn de Castron, Cana, pentru Orez, Supa, Baie, Cafea, Ceai, Decorațiuni (2 BUC Jujube Boluri, M: 4.5

clasificat:
RON 63.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pachet de 2 BUC boluri.Dimensiune : 4-1/2in Dia x 2-5/8 H x 2in Adânc.Vasul este de strung-a transformat dintr-O bucată solidă de lemn de esență tare, Jujube lemn, NU din presate și lipite bucăți.Fiecare vas este de șlefuire manuală și de mână sigilate cu plante naturale gras finisaj, care este în condiții de siguranță alimentară.Fiecare vas este unic, deoarece este un produs natural și lemn de cereale variază în funcție de an și copacul creste.Este frumos pentru a vedea că caracterul natural în castron, respectând în același timp parte din viața de un copac a intrat în a face asta.Mână spală cu apă caldă cu săpun și uscați cu aer.Vă rugăm să evitați castron fiind păstrate în mașina de spalat vase, cuptor cu microunde, uscător de sau expunerea la lumina.Ștergeți periodic cu un pic de ulei de masline, folosind un prosop si stergeti excesul pentru a restabili lemn de cereale la frumusețea sa originală atunci când apare uscarea.Va trebui ani de bucurie, cu o ingrijire adecvata.Dimensiuni : M : 4.5 inch Dia de 2-5/8 inch de Înaltă | Culoare : 2 BUC Jujube Boluri.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!