• Nuevo
iCJJL Bureți de Vase Spălare Perie Oală Tampoane Non-Zero Curatare Epurator Burete Non-Miros de uz Casnic Instrument de curățare pentru Bucătărie Vase, Chiuveta si Baie (Alb)

iCJJL Bureți de Vase Spălare Perie Oală Tampoane Non-Zero Curatare Epurator Burete Non-Miros de uz Casnic Instrument de curățare

clasificat:
RON 149.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De Material】noul Nostru stlye perie de spălare este alcătuit din material de înaltă calitate, noastră bureți sunt perfecte pentru spălarea greu petele fără a zgâria suprafața de mai jos.Acestea sunt concepute pentru a dura mult timp, chiar și cu utilizarea regulată. 【Lungă Durată】Aceste mașină de spălat vase și bucătărie super-absorbant de bureți au fost făcute pentru a dura mai mult decât media burete.Oferind mai dure materiale și o mai bună construcție decât cele mai multe bureți, aceste bucatarie scrubbies sunt sigur de a dura o lungă perioadă de timp.Acorde o atenție la depozitare după utilizare, nu lăsați-l într-o lungă perioadă de timp în stare de umed. 【Ocazii】Nostru burete set poate fi folosit în multe situații diferite.Puteți folosi bureți de curățare vase, tigăi, oale, cuptoare, plăci de gaz, chiuvete, electrocasnice, garaj, baie sau bucatarie.Curățarea chiuveta, cada baie, lavoar, duș, cuptor, la fața locului curățare și mai mult.Face, de asemenea, perfect de uz casnic prezent. 【Ușor de curățare și Mașină de spălat】ulei, spuma poate fi cu ușurință spălate curat.buretele în sine este ușor de curățat și apoi se usucă într-o chestiune de minute.Acestea sunt mașină de spălat și mașină de spălat vase prietenos pentru utilizări multiple pentru a rămâne proaspete mai mult timp cu tenacitate și putere de curățare din microfibră. 【Cum să utilizați】trebuie doar să țineți mâner cilindric de mai sus perie, și apoi împingeți-l după cum este necesar pentru a curăța.practice de a utiliza și va fi un ajutor pentru viața de zi cu zi.Culoare : Alb.

Proprietățile

Material:
ABS + burete + emery
Dimensiune:
10.5×9.3×6cm
Produsul include:
1 x perie de Curățare :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!