• Nuevo
Gardienii Colț (12 Bucăți) Clar Protecție Colț De Înaltă Adeziv Rezistent La Gel Mai Bun Copil Dovada Colț Paznici Opri Copilul Leziuni La Cap Mese, Mobilier Si Colturi Ascutite Copilul De Verificare (În Formă De L)

Gardienii Colț (12 Bucăți) Clar Protecție Colț De Înaltă Adeziv Rezistent La Gel Mai Bun Copil Dovada Colț Paznici Opri Copilul Leziuni

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Dovada copilul Colț Paznici;opri Copilul Leziuni la Cap Mese, Mobilier si Colturi Ascutite Copilul de Verificare. ➜ PRIMUL și cel mai important de SIGURANȚĂ PENTRU copii ȘI COPII : nu risc atunci când vine vorba de siguranța copilului dumneavoastră!Nostru cel mai bun-de vânzare număr-un colț și marginea premium gardienii au de trei ori mai deține și perna decât ceea ce este disponibil în piață.(CALD PROMPT : CÂND L-AI FOLOSIT ÎN TIMPUL IERNII , EFECTUL VA FI MAI BINE DUPĂ O ÎNCĂLZIRE CU UN USCĂTOR DE PĂR FIERBINTE TIMP DE PATRU-OPT SECUNDE). ➜Clar Protecție Colț vine cu Pre-aplicat NITTO bandă Adezivă, pur și simplu coaja de bandă suport, și puneți la colț dorit. ➜ CLAR, TRANSPARENT ȘI CURAT : Deoarece acestea sunt clare și transparente, odată ce le-ai pus pe tine nici nu va observa că ele sunt acolo!Se amestec fără sudură cu mobilier, menținerea original arata si se simt de mobilier. ➜ 2 MINUTE de INSTALARE : Asigurarea acasă nu a fost niciodată mai ușoară.Nostru de user-friendly și ghid de instalare rapidă înseamnă că copiii dumneavoastră sunt protejate instantaneu.Toate piesele de care ai nevoie, inclusiv extra adezivi, pre-aplicat direct la fabrica, ai nevoie doar pentru a elimina acoperă și lipi pe.Este atât de simplu! (A nu se folosi pe high gloss tabele). ➜ CALITATE PESTE CANTITATE : copilul Nostru-dovada și de înaltă calitate colț gardienii sosesc testate în fabrică și sunt fabricate numai cu materiale de calitate mai mare pentru a-ți dau pace plin de spirit.Cei mici sunt garantate pentru a fi în siguranță și sigur după ce am investit în Gudui colț paznici.Ești încă îngrijorat de siguranță pentru copii colțuri ascuțite dăuna copiilor sau a altor membri ai familiei?Noastre de calitate premium clar protecție colț pentru copii va oferi foarte protectii pentru ei.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!