• Nuevo
CARE ISI CO - Duble, Twin sau Siamez Cablu Coaxial Clipuri, Cat6, cablu Electric Cablu Clip, 1/2 în Șurub Clemă și Fixare, Negru (100 Buc / Sac)

CARE ISI CO - Duble, Twin sau Siamez Cablu Coaxial Clipuri, Cat6, cablu Electric Cablu Clip, 1/2 în Șurub Clemă și Fixare, Negru

clasificat:
RON 33.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Special conceput cu puternic, dar moale, material plastic, care nu va deteriora coaxial, date, electrice, sau alte sârmă și cabluri.În plus, prin utilizarea unui specială UV PE materiale, electrice pantaloni scurți sunt create (cum se vede cu capse sau agrafe metalice).Adăugat creste "lock", clip în loc, permițându-i să se adapteze automat la o mare varietate de cabluri și fire dimensiuni.Permite pentru aproape 360 de grade de prindere, astfel încât Cablul nu va aluneca înainte și înapoi pentru cele mai multe dimensiuni.De înaltă Calitate, în aer liber Nominală, Protejate UV PE Clip și Viață Lungă Zinc Galben placat cu șurub ancorele sunt proiectate pentru a fi puternic și ușor de instalat.Acestea sunt pre-instalate în clip, economisind timp și de a face instalarea mult mai ușoară.Twin capului de montare permite utilizarea fie a unei 1/4" hex bit unitate, sau un standard #2 Phillips cap de burghiu.Un standard #2 șurubelniță cu cap Phillips poate fi de asemenea utilizat pentru a instala clipuri.Pachet de 100 Negru Twin Clipuri.Clipuri permite o suplimentare de 16-30 AWG sârmă pentru a fi instalat alături de primar de sârmă, pentru utilizarea cu împământare de antene si sateliti.Cu mândrie ambalate în statele UNITE ale americii.Dimensiune : 100 Buc. | Culoare : Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!