• Nuevo
100 de Bucăți în aer liber, Mini Cablu Clipuri cu Benzi Adezive Clipuri Lumina Decor Cleme autoadezive Cârlige de Sârmă Suport pentru Crăciun și Zâna Lumina (Negru)

100 de Bucăți în aer liber, Mini Cablu Clipuri cu Benzi Adezive Clipuri Lumina Decor Cleme autoadezive Cârlige de Sârmă Suport pentru

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Cantitate : vine cu 100 de bucăți de cablu clipuri cu benzi adezive, convenabil pentru utilizarea pe termen lung.Design rezistent la apa : de lumină în aer liber clipuri țineți cu tărie, prin ploaie, zăpadă, lapoviță, și de căldură; Aplicat la cele mai multe suprafețe netede, inclusiv ușile, tv cu siding, moale streașină, a terminat garduri, placi si windows.Caracteristică : aceste cârlige adezive sunt în dimensiunea corespunzătoare, care poate fi îndepărtată fără a lăsa urme.Ușor de utilizat : aceste decorative adeziv cârlige sunt lipicios și ușor de utilizat, simplu de instalare și demontare fără alte instrumente.Gama larga de utilizare : în plus față de cable management, aceste cleme cabluri poate ajuta să vă decora dvs. de Halloween, ziua Recunostintei, Crăciun, usor, util si robust pentru decorarea camerei, apartament decor, și acasă pandantive suspendate.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!