• Nuevo
AIMIJIA Cablu Telefonic Detangler, telefon Fix Cablu de Pivotare Untangler,Negru Cablu Telefonic Detangler de 360 de Grade de Rotație Anti-Tangle Cablu de Telefon Fix, televiziune prin Cablu

AIMIJIA Cablu Telefonic Detangler, telefon Fix Cablu de Pivotare Untangler,Negru Cablu Telefonic Detangler de 360 de Grade de Rotație

clasificat:
RON 13.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

360° Rotație Anti-tangle Cabluri, Linia Telefonică Detangler automat se roteste 360 de grade pentru efect.Ușor de instalat și de a elimina de la receptor, nu afectează calitatea sunetului din cauza advanc.Mature Procesul Tech,Include placat cu aur de metal de contact pentru a asigura o calitate excelentă a sunetului.Pur și simplu conectați.Oprește spiralat cablu telefonic de la a deveni răsucite și încurcat,în mod Eficient de pre.Potrivit pentru RJ9 linie de telefon,4 PC4 C.Nu au o idee pentru a încurcat cablu telefonic din nou.Pachetul Include.Dimensiune : scurt.

Proprietățile

Se roteste la 360° grade, se roteste automat ca tine în timp ce vorbiți la telefon pentru a prelungi durata de viață a dvs. de cablu telefonic. :
De înaltă calitate și nu sunt necesare instrumente - include placat cu aur de metal de contact pentru a asigura o calitate excelentă a sunetului. :
Pur și simplu conectați telefonul la un capăt, iar cablul de la celălalt capăt, și sunteți gata pentru a merge! :
Îndepărtarea detangler este la fel de ușor. Preveni frustrarea – oprește spiralat cablu telefonic de la a deveni răsucite și încurcat. :
Dedicat pentru toate telefoanele – funcționează pe toate modelele de telefoane cabluri și telefoane. :
Potrivit pentru RJ9 linie de telefon,4pc4c. :
Nu au o idee pentru a încurcat cablu telefonic din nou. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!