• Nuevo
Yolife Cadă de Baie Duș Rogojini Non Alunecare Covorașe de Baie Hidromasaj Liner Mat pentru Baie 13.7 x29.5 Inch Cauciuc Copii Mici Copii Baie Covorase cu ventuze, Masina Lavabil (Gri)

Yolife Cadă de Baie Duș Rogojini Non Alunecare Covorașe de Baie Hidromasaj Liner Mat pentru Baie 13.7 x29.5 Inch Cauciuc Copii Mici

clasificat:
RON 25.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pește drăguț de Design : Cu pește drăguț de design pe copil cadă mat, moale și siguranța covoraș de baie are un bucurați-vă de duș baie timp, și copiii tăi vor iubi duș și veți găsi că este atât de ușor încât rezolva problema!.Materiale de înaltă Calitate : Yolife cadă saltea este fabricat din material de Cauciuc care este BPA Gratuit, Ftalat gratuit, fără Latex, fără Miros, Fără PVC, non-alunecare și moale, durabil și rezistent la uzură, au o durată lungă de timp.Anti-Alunecare : Yolife covoraș de baie are sute de ventuza la baza, care ancora mat cadă sau duș podea pe plat pentru a asigura siguranța în timpul utilizării.( Asigurați-vă că pentru a testa aderența la podea inainte de fiecare dată când îl folosiți.).Rapid-Uscat și se Spală la Mașină : După fiecare baie, se spală cu apă, apoi atârnă pe perete sau cadă parte.Cada de baie mat pot fi spălate la mașină.puteți arunca, de asemenea, mat în mașina de spălat, nu au nevoie de mașină pentru a se usca.Citește-Mi : satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastră. 60 de zile de bani înapoi și 18 luni garanție fără griji.Vă rugăm să rețineți : mat acordă numai pentru a netezi suprafetele curate în loc de texturate, pardoseală de gresie sau non-suprafețe netede.Pește drăguț de Design : pește Drăguț de design face copiii mai multă distracție în baie.Ochii moale cu succes.Copiii pot începe iubitoare a lua un duș și veți găsi atât de ușor încât rezolva problema!.Yolife anti-derapare cadă mat are sute de grele ventuze care ajuta să țineți mat în loc de pe cada de baie, sau alte neted, suprafețe curate.BPA, Latex Free, Ftalat gratuit.Dimensiune mare : Acest covoraș de baie este proiectat pentru a se potrivi în orice copil sau copii baie și duș.Desfășurat dimensiune : 29.5 x 13.7 cm.Yolife covoraș de baie se pot spăla la mașină.După spălare, puteți pune într-un loc aerisit pentru a se usuce.Recomanda agățat pe cadă sau lipirea covorului pe perete cu ventuze pentru a păstra covoraș de baie uscat după fiecare utilizare.De ce alegem cadă mat : .Pește drăguț de Design : pește Drăguț de design face copiii mai multă distracție în baie.Moale si Durabil : Realizate din cauciuc natural, care este moale, durabil și nu este ușor să se deformeze.Este sigur și blând pe piele.Aderență puternică : Acest Mat caracteristici 247 ventuze care ține mat în siguranță în loc.subtil model texturat pe suprafața previne alunecarea sau căderea în cadă.Sfaturi pentru a instala ferm : . 1. Mat acordă numai pentru a netezi suprafetele curate în loc de texturate, pardoseală de gresie sau non-suprafețe netede.Vă rugăm să asigurați-cada de baie este curat.2. Umeziți cu hidromasaj, cu un pic de apa, apoi apăsați pe saltea pentru a asigura ventuze strâns pe buna cadă.3. Repetați instrucțiunile de mai sus sau apăsați pe fiecare ventuza unul câte unul, dacă mat încă se mișcă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!