• Nuevo
Café Cielo Amestec Constelație, Cafea din Guatemala, Arabica, din Guatemala Cafea, Artizanală de Cultivare Single Estate Cafea. (Sol, 460g/16.22 oz), îmbogățit cu note de ciocolată, nuci și lămâie.

Café Cielo Amestec Constelație, Cafea din Guatemala, Arabica, din Guatemala Cafea, Artizanală de Cultivare Single Estate Cafea.

clasificat:
RON 149.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Café Cielo, Filtru De Cafea, Cafea Măcinată, Cafea Premium, Cafea Proaspătă, Cafea Gourmet, Guatemala Cafea, Cafea Aromată, Rafinat, Cafea, Cafea Prăjite Mediu, America Centrală, Cafea, Antigua Cafea.Cafea din Guatemala, 100% Arabica, din Guatemala Cafea, Artizanală de Cultivare Single Estate Cafea. (Sol, 460g/16.22 oz), îmbogățit cu note de ciocolată, nuci și lămâie.Constelația : secole de înțelepciunea ancestrală a da viață la un amestec rafinat de la cel mai înalt munte din Guatemala.Unic pentru aroma si parfum care rezultă din unirea sale complexe de soluri, special microclimate, și mâinile care-l cultiva cu dragoste; recoltate la altitudini de 1800-2000 de metri deasupra nivelului mării, îmbogățit cu note de ciocolată, nuci și lămâie.Cafeaua a avut diverse și legendarul folosește.Acum de frumos Guatemala, Cafenea Cielo familia a depus toate eforturile pentru a oferi o selectați cafea cu tine.Visul nostru este să vă puteți bucura și să o împărtășească cu cei dragi, astfel, fiecare ceasca servit se traduce prin dragoste.Astăzi vom cultiva cu credință, vom recolta cu speranță, și am prăjit în sărbătoare de la munte la masa ta, mai mult decât o cafea, vine o bucățică de Rai.Mai mult decât rafinat cafea : vom aloca o parte din profiturile noastre pentru instituțiile non-profit.Vom investi în educație pentru copiii care trăiesc în populații vulnerabile în America Centrală.Fiecare dintre partenerii noștri, clienții, și toți cei implicați vor fi alături de aceste cauze și aduce zâmbete cu noi.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!