• Nuevo
Focuseat Jocuri Scaun Scaun de Birou Ergonomic cu Tetiera si Suport Lombar, 3D Moale Restul de Braț, PU Piele, Reglabil pe Înălțime Pivotante Scaune de Calculator cu Scaunul de Blocare, de Mare PC Scaun pentru Adulți (Gri)

Focuseat Jocuri Scaun Scaun de Birou Ergonomic cu Tetiera si Suport Lombar, 3D Moale Restul de Braț, PU Piele, Reglabil pe Înălțime

clasificat:
RON 379.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Înălțime Totală : 50.Scaun calculator cu gaze comerciale lift, rapid în sus și în jos, trece SGS și BIFMA.Rabatabile : 90-155°.Solid și stabil.Balansoar Unghi : 15°. 【Ușor De instalat și Ușor pentru a curăța】Pachet sunt incluse instrucțiuni detaliate și necesare unelte de instalare. 【Fabrica de Vânzări Directe】 Datorită fabrica de vânzări directe, putem promite acest lucru este cel mai bun gamer scaun puteti gasi la acest pret.Estimat timpul de asamblare în aproximativ 15-30 min.Gros cadru de oțel, extrem de robust si durabil.Focuseat a fost în afaceri ca un producător de profesionist specializat în jocuri de noroc scaune și birouri, care întotdeauna axat pe managementul calității.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!