• Nuevo
Crăciun Solare Peisaj Lumini în aer liber, Solar, Calea Lumini Miza Lumini de Gradina Decorative Lumini Impermeabil Pasarelă Lumini pentru Curte 5-Pack (Răsună Clopotele)

Crăciun Solare Peisaj Lumini în aer liber, Solar, Calea Lumini Miza Lumini de Gradina Decorative Lumini Impermeabil Pasarelă Lumini

clasificat:
RON 47.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Solare Alimentat Lumini de Gradina】Aceste lumini de gradina vin cu built-in baterii reîncărcabile construit în, astfel încât acestea pot percepe ei înșiși în soare.O baterie complet încărcată poate dura timp de 8-10 ore pe o încărcare completă.Vă rugăm să rețineți să rotiți comutatorul "ON" în timp ce soarele de încărcare. 【Drăguț de Iarnă Curte Decor】 Fiecare pachet include cinci stivuite evidențiază cu o iarnă tematice aspectul.Fiecare lumina are un built-in lumina alb cald LED, în timp ce bastonul lampa este de culoare roșie. 【Mai multe Teme】miza Noastră lumini vii în opt stiluri diferite, inclusiv Bomboane, Reni, Brazi de Crăciun, Stele, Fulgi de zăpadă, Moși, Clinchetul Clopoțeilor, ceea ce le face ideale pentru orice iarnă de amenajare a teritoriului decor!Acum du-te pentru a vizualiza lista de produse pentru a alege mai mult!. 【Ușor să Instalați și Utilizați】Fiecare lampă în aer liber este alimentat cu energie solară, cu 2 moduri de iluminare (de echilibru pe & intermitent).Pur și simplu este în poziția "ON" și "OFF" pentru a crea un paradis in curtea ta. 【Rezistent la apa si Durabil, de Calitate】 - a Făcut de înaltă calitate rezistent la apa, vreme și materiale rezistente la coroziune, care va rezista testului timpului.Luminile noastre va lumina cai în ploaie, zăpadă sau ceață condițiile meteorologice!.Dimensiune : Bell.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!