• Nuevo
2022 poate fi ștearsă din Calendar, se Șterg Perete Planner de LA dintr-O PRIVIRE, 48 x 32, Jumbo, Vertical/Orizontal, Reversibile, Albastru (A1152)

2022 poate fi ștearsă din Calendar, se Șterg Perete Planner de LA dintr-O PRIVIRE, 48 x 32, Jumbo, Vertical/Orizontal, Reversibile,

clasificat:
RON 25.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

ANUAL de PLANIFICARE – extra-mare de afișare vă permite să vizualizați întregul an dintr-o privire.Acoperă 12 luni din ianuarie 2022-decembrie 2022 pentru un an plin de planificare.REVERSIBILE LAYOUT – Alege aspectul care se potrivește cel mai bine spațiul.Reversibile calendar afișează an într-o orientare verticală, pe de o parte și orizontale pe de altă parte.ERASABLE SUPRAFATA – Erasable scrie-pe/wipe-de pe suprafata vă permite să rapid și revizuiască planurile.Pur și simplu ștergeți calendar curat și începe peste.Două umed-markere sunt incluse pentru confortul dumneavoastră.O VIZUALIZARE UȘOARĂ – Bold, print de mari dimensiuni permite o vizualizare mai ușoară și de lectură.Necondus de zi cu zi blocuri oferă o mulțime de spațiu de scris pentru note și memento-uri. 48" x 32" dimensiune este ideal pentru folosire în comun.Dimensiune : Jumbo | Stil : 2022 Nouă Ediție.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!