• Nuevo
(Real 18AWG 43x2pcs Fire de Cupru) 10 Perechi DC Putere Coadă de Sârmă de Cablu, 12V 5A de sex Masculin și de sex Feminin Conectori pentru Securitate CCTV aparat de Fotografiat și de Iluminat Adaptor de Alimentare de MILAPEAK (2.1 mm x 5.5 mm, Ultra Groase)

(Real 18AWG 43x2pcs Fire de Cupru) 10 Perechi DC Putere Coadă de Sârmă de Cablu, 12V 5A de sex Masculin și de sex Feminin Conectori

clasificat:
RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★【Real Gros 18 AWG】- Real 18 AWG vs Comun 22 AWG, real 18 AWG sunt mai mari de sârmă decât alte 22 AWG cozi, ca are ecartament grele cu 43 buc 0.14 mm, 100% fire de cupru în interiorul un singur cablu, total 86 buc 0.14 mm fire de cupru în interiorul celor două Rosu / Negru cabluri.Acest lucru face diferența atunci când se utilizează cu mai mare putere de provizii, și le permite să fie utilizate pentru curent mai mare de dispozitive, acestea ar trebui să fie bun pentru a 5 A sau chiar un pic mai mult cu real 18 AWG. ★【În condiții de siguranță și Transmiterea Rapidă】- Heavy-duty calitate, cu 43 x 0.14 mm, 100% fire de cupru aduce încredere, conexiune sigură și rapidă de transmitere. 18 AWG DC Putere Coadă Cablu oferă o mai sigură soluție DIY pentru DC putere de conectivitate, de lucru cu un adaptor de putere sau o sursă de alimentare cutie. ★【Ușor de Instalare】- Ușor de sudat și de folosit, ca capetele de putere DC coadă cablurile sunt pre-conserve ceea ce le face super-ușor pentru lipire.Are, de asemenea, două fire pe celălalt Roșu fir Negru jachete indica polaritatea.Acestea sunt destul de lungi prea, 11" total, 9.5" de sârmă. ★【Compatibilitate】- Ușor DC soluție de Alimentare, compatibil cu toate sistemele de CCTV și alte 2.1*5.5 mm DC dispozitive de putere ca parte iluminat sau benzi cu led-uri.Foarte versatil.Acest 18 AWG DC Putere Coadă oferi o foarte bună încredere DC conexiune de putere. ★【Ce Ai】-10 x Rosu/Negru Cozi DC Conectori de Putere, 10 x Rosu/Negru de sex Feminin Cozi DC Conectori de Putere, nostru fără griji de 12 luni și prietenoasă client service.Cablu Patch pentru camere de supraveghere pentru a se conecta la o sursă de alimentare.Puteți conecta suplimentar Acumulatorul cu acest cablu sau pentru Camera CCD de instalare.Cele mai multe dome - sau bullet-stil camere de supraveghere dotate cu un scurt cablu de alimentare, dar au nevoie de un patch cablu pentru a conecta la o sursă de alimentare.Conectați camera video la sursa de alimentare cu ușurință cu Masculul DC Putere Coadă, care are 9.5 inch de culoare roșu și negru-fire de culori diferite, împreună cu un standard de centru-pozitiv plug pentru a conecta cu ușurință la aparatul de fotografiat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!