• Nuevo
CAMTREE Ursa Mini CNC Camera Cage montare Trepied coadă de rândunică Placa, Confortabil pad Umăr cu calea Ferată Tije, Rozeta BRAȚ pentru Buna Filmare Video (CH-BMUM-C)

CAMTREE Ursa Mini CNC Camera Cage montare Trepied coadă de rândunică Placa, Confortabil pad Umăr cu calea Ferată Tije, Rozeta BRAȚ

clasificat:
RON 364.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Se POTRIVESC PERFECT si PROFESIONAL CUȘCĂ SOLUȚIE pentru URSA Mini Camere video.STANDARD ROZETA BRAȚ permite atașarea rossete se ocupe și de alte mânere prea.ROCK MÂNER SOLID cușcă ușor de a transporta în jurul valorii de cu 15mm rod orificii pentru diverse accesoriu opțiuni de montare.CONFORTABIL UMĂR PAD pentru lungi ore de fotografiere.RAPID MONTARE TREPIED cu coadă de rândunică placa permite montarea de diverse trepiede rapid și ușor.Ursa Mini camera cusca cu mâner de Top.Pad Umăr.Coadă De Rândunică Placa.Adaptor De Montare. 2 x 300mm Feminin Tije de Aluminiu. 2 x 200mm Feminin Tije de Aluminiu.Calitatea construite mâner atașat deasupra corpului camerei asigură buna funcționare a aparatului foto.Acestea dispun de un design de specialitate pentru prindere fermă și confortabilă funcționare.Robust mâner de top permite ușor de mână operație cu avantajul de a lua scăzut modul de fotografii convenabil.Acesta dispune de un pantof de montare, 2pin monteaza & numeroase fire pentru montarea diferitelor accesorii.Pad umăr oferă confort și stabilitate, în timp ce de fotografiere pentru timp de ore.Cusca vă oferă posibilitatea de a rezolva diverse accesorii, cum ar fi monitoare, lumini și microfoane care rezultă într-o deplină compact de configurare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!