• Nuevo
REOLINK PoE Camera 4X Optical Zoom, Auto-Focus în aer liber de Supraveghere Video de Interior, 5MP HD Super, Lucru cu Casa Inteligentă, de Securitate IP IR Viziune de Noapte, Acces de la Distanță prin Telefon App, RLC-511 (Pachet de 1)

REOLINK PoE Camera 4X Optical Zoom, Auto-Focus în aer liber de Supraveghere Video de Interior, 5MP HD Super, Lucru cu Casa Inteligentă,

clasificat:
RON 189.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

5 MP aparat de Fotografiat Super-HD și 100ft Viziune de Noapte : Po E camera de supraveghere este de 5 MP (2560x1920) de înaltă rezoluție cu built-in 24buc projector infraroșu pentru a vedea până la 100ft long range decent IR viziune de noapte, în întuneric sau în lumină scăzută starea în jurul valorii de garaj decomandat, ușa din față, alee etc. 4 X Zoom Optic Po E Camera de Securitate : Acest cablu de securitate aparat de fotografiat în aer liber, alimentat prin Ethernet (Po E) de instalare simplu, cu unghi larg de vizualizare (31°~90) pentru a capta mai mult, are zoom optic 4x cu un 2.7-12mm obiectiv motorizat pentru a vedea mai multe detalii clare, fără imagine depreciere.Aplicație gratuită și Acces de la Distanță : Bogat de caracteristici și funcții în Reolink aplicații gratuite pentru IOS, Android, Windows PC, Mac cu nici o taxă de abonament, intuitiv și ușor de navigat cu Reolink Po E sisteme de camere de securitate.De Mișcare în Timp Real de Alertă : Po E camera de interior/exterior are de detectare a mișcării declanșează o notificare prin e-mail sau FTP de alertă în timp real, personalizate cu senzor de mișcare zone și schedulable de detectare a mișcării, reglabil senzor de mișcare, sensibilitate la reducerea alarmelor false. 24x7 de Supraveghere : video Personalizate de înregistrare pe Reolink App și Client, 24x7 de monitorizare și supraveghere cu Nvr-uri și până la 128 GB card SD(Nu este inclus).Continuă înregistrarea și stocarea, redare video de pe card micro SD introdus și Reolink Nvr-uri (suporta pana la 16 camere și toate Reolink Po E). 16 GB : 332 – 1080 evenimente de mișcare. 32 GB : 664 – 2160 evenimente de mișcare. 5 MP Super HD. 100ft Viziune de Noapte.Unghi De Vizualizare Orizontal : 99° ~ 31°.Unghi De Vizualizare Vertical : 74° ~ 24°.Calitate Video : 5.0 Megapixeli (2560 x 1920) Frame Rate : pana la 30fps Lens : f=2.7-12mm Auto-focus, F=1.6 Senzor de Imagine : 1/2.7" CMOS Sensor Operating Putere : DC12 V sau Po E (adaptorul nu este inclus) Consum de Energie :

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!