• Nuevo
Hemobllo Pâlnii de Sticlă de Laborator Pâlnii de Filtrare Pâlnii Tulpina Lunga Pâlnii, Laborator de Filtrare Pâlnii de Umplere Pâlnii de Pâlnie Set pentru Experiment de Laborator Bucătărie (5PCS)

Hemobllo Pâlnii de Sticlă de Laborator Pâlnii de Filtrare Pâlnii Tulpina Lunga Pâlnii, Laborator de Filtrare Pâlnii de Umplere Pâlnii

clasificat:
RON 76.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De MARE VIZIBILITATE - Cu acest clar de laborator pâlnii, puteți vedea de fapt, lichidul intra în container sunt de umplere.APLICAREA pe scară LARGĂ - pâlnie de Sticlă este utilizat pe scară largă în laboratoare, bucătării, experimente științifice, etc. FIABILE de CALITATE - pâlnia De filtrare este compus din grosime uniformă a pereților și de foc - jante lustruite și supapa de tulpini, oferind o viață lungă de servire.REZISTENȚĂ CHIMICĂ - pâlnie are o rezistență ridicată la coroziune chimică, mecanică și termică.Materiale DIDACTICE - pâlnie de Umplere poate fi folosit ca un ajutor în predare, este un instrument necesar pentru experimente.Caracteristici - Culoare : transparent - Material : sticla - Dimensiuni : 13. 00 X7. 50 X1. 00cm, 5. 11 X2. 95 X0. 39 inch - Cu acest clar de laborator pâlnii, puteți vedea de fapt, lichidul intra în container sunt de umplere.- Pâlnie de sticlă este utilizat pe scară largă în laboratoare, bucătării, experimente științifice, etc.- Pâlnia de filtrare este compus din grosime uniformă a pereților și de foc - jante lustruite și supapa de tulpini, oferind o viață lungă de servire.- Pâlnia are o rezistență ridicată la coroziune chimică, mecanică și termică.- Pâlnie de umplere poate fi folosit ca un ajutor în predare, este un instrument necesar pentru experimente.Pachet Inclusiv 5 x pâlnii de sticlă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!