• Nuevo
PRETTYFINE Pâlnie Set Imbricate Pâlnii cu Mâner 3 Pack Alimente Grad Plastic Pâlnii cu Detașabil Filtru Filtru pentru Transferul de Lichide,Lichide,Pulberi (Verde, Roz, verde, Albastru)

PRETTYFINE Pâlnie Set Imbricate Pâlnii cu Mâner 3 Pack Alimente Grad Plastic Pâlnii cu Detașabil Filtru Filtru pentru Transferul

clasificat:
RON 49.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

3 piese de bucatarie pâlnie setul include 2.4", 3.2" și 4" diametrul gurii pentru nevoile dumneavoastra diferite.Spre deosebire de alte silicon colorat pâlnie set, setul nostru va aduce eleganta in bucataria ta. [Ușor pentru a filtra particulele mari] detașabil filtru funcționează perfect pe sită particule mai mari, cum ar fi fasole, semințe de fructe sau alte particule.Puteți introduce pentru a pâlnie atunci când aveți nevoie să tulpina solide. [Ușor pentru a umple] Ideal pentru transferul de lichide, ingredientele uscate, pulbere între containere, adăugând sare, piper sau ierburi în undelemn, umplere sticle mici, etc. Păstrați bucătărie liber de mizerie și scurgeri. [Ușor de a plasa] Trei pâlnii de cuib pentru a economisi spațiu de stocare și vin cu o agățat-inel pentru depozitare ușoară în bucătărie dulapuri sau camere de utilitate. [Asigurare a calității] Fiecare proces a suferit stricte inteligent de monitorizare, iar produsele au fost analizate strat cu strat.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil!.Nu mai pierde, face un dezastru în bucătărie!Cu Prettyfine bucătărie cuiburi de pâlnie, puteți evita overflow atunci când umplere sticle și borcane.Trei dimensiuni diferite de pâlnii și detasabila ecrane pot satisface toate nevoile dumneavoastra.Din clasa alimentare din plastic, ingrediente non-toxice, sigure, durabile și ușor de curățat.Confectionata din material rezistent de calitate alimentară de plastic; în condiții de siguranță, non-toxic, usor si puternic, durabil și ușor de curățat.Există 3 dimensiuni diferite în același timp, potrivit pentru diferite dimensiuni pentru scopuri generale : potrivit pentru lichide de la apă la ulei, produse uscate (cum ar fi condimente, praf sau fasole), și, de asemenea, echipate cu un filtru pentru a filtra impuritățile nu vrei ( cum ar fi fructe, tescovină, lamaie groapă..).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!