• Nuevo
CROWNFUL Alimente Scară, 11lb Digitale, Cântare de Bucătărie Greutate Uncii și de Grame de Gătit și de Copt, 6 de Unități cu Funcția Proprie (Baterii Incluse)

CROWNFUL Alimente Scară, 11lb Digitale, Cântare de Bucătărie Greutate Uncii și de Grame de Gătit și de Copt, 6 de Unități cu Funcția

clasificat:
RON 15.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

6 UNITĂȚI de GREUTATE : Această scară de bucatarie dispune de 6 unități de greutate, care poate fi cu ușurință și de a comutat manual prin apăsarea butonul de UNITATE : g / kg / oz / lb/ ml / plus-un mod separat de greutate de lichid sau de volum de lapte.PRECIS GREUTATE : Concepute cu mare precizie senzori, se cântărește cu precizie elementele de până la 5kg sau 11lbs.Această mâncare scară este echipat cu Funcția Proprie care vă permite să cântărească mai mici de produse alimentare sau lichide în interiorul unui vas sau tava.Acesta oferă rezultate exacte pentru a satisface nevoile dvs. de gătit.COMPACT si ELEGANT DESIGN : este durabil și ușor de curățat și întreținut.Clear LCD de afișare face măsurători ușor de citit.Dimensiunea compactă vă permite să stocați în orice dulap sau sertar atunci când nu este în uz, lăsând loc pentru alte bucătărie esențiale.AUTOMAT PROMPT ALERT : CROWNFUL alimentare digital scala are un built-in facilitate care va alerta atunci când unitatea este supraîncărcat sau are o baterie descărcată.Ea are, de asemenea, o funcție de închidere automată.Acest lucru este important pentru a evita deteriorarea unității.GARANȚIE și SUPORT : CROWNFUL ofera 12 luni garantie pentru orice calitate-legate de probleme.Satisfactia clientului este prioritatea noastră.Acest cântar de bucătărie îndeplinește FCC/CE/Ro HS certificare.Utilizarea pe scară pe o suprafață dură, plană & întotdeauna utilizați și depozitați-l într-un mediu uscat.Acest lucru nu este rezistent la apă, astfel încât vă rugăm să nu pune scară digitale în apă.Ștergeți sau curățați-l cu o cârpă.Greutatea minimă recomandare este 3g-5g.Atunci când o greutate, loc articol de pe centrul de platforma de cantarire.Acest cântar de bucătărie este un companion excelent pentru pregătirea mese sănătoase.Se cântărește cu precizie ingredientele sau lichide și poate ține până la 5 kg sau 11 kg.Acesta dispune de mai multe conversii de unități g / kg / lb / oz / ml / ml lapte, care poate fi ușor trecut cu doar o atingere a unui buton.Aceasta se face cu clasa alimentare design din oțel inoxidabil, care face curățenie o briza.Său elegant design neted adaugă o notă de eleganță pentru bucataria ta. 1 x CROWNFUL Alimentar Digital de Scară. 1 x Manual de Utilizare. 2 x baterii AAA 1.5 V.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!