• Nuevo
Junejour Digitale la Scară, Scară de Buzunar cu 200g x 0.01 g, 6 Unități de Conversie, Multifunctional Precizie la Scară Display LCD Scară cu 50g Greutate de Calibrare Utilizat pentru Bijuterii/Pulbere/Moneda(Baterie Inclus)

Junejour Digitale la Scară, Scară de Buzunar cu 200g x 0.01 g, 6 Unități de Conversie, Multifunctional Precizie la Scară Display

clasificat:
RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔ Design nou cantar electronic : Acest cantar electronic foloseste un nou ABS shell ca materie primă, și este echipat cu o înaltă precizie senzor pentru a se asigura că veți obține exact rezultatele de cântărire cu o stabilitate excelentă. ✔ 6 unități de măsură : Acest strat electronic are 6 unități de măsură, unitatea de măsură este g / oz / ozt / dwt / ct / gn, puteți comuta între unități diferite pentru a măsura cu ușurință diferite ingrediente. ✔ Capacitatea și lizibilitate : buzunar scară cantareste 200 de grame, scara este de 0,01 grame, iar greutatea minimă este recomandat pentru a fi de 0,03 grame de 0,05 grame.A doua sursă de alimentare metode, și anume baterie AAA și USB port de încărcare, astfel încât să puteți utiliza în timp ce de încărcare, dar nu se poate încărca bateria. ✔ Puternic : Există o transparență autocolant pe suprafața scară de buzunar.Apa nu va intra la butoane și afișaj.Ușor pentru a încărca și curat.Și pachetul contine o protectie flip cover, în timp ce cele de dimensiuni mari numere și vii LCD blue backlit face mai ușor pentru tine de a citi date.Și funcția proprie poate ajuta să obțineți cu ușurință greutatea netă în container. ✔ Gamă largă de utilizări : Acest cantar electronic este mic și simplu, care poate economisi spațiu într-o mare măsură.Puteți utiliza cu ușurință pentru bijuterii/medicamente/alimente/pulbere/monedă.Specificatii : Capacitate Greutate : 200g/0.01 g gama de Eroare : ±0,03 g Scară Greutate : 176g Dimensiune Ecran : 40*18 mm Scara Tigaie Dimensiune : 58*58 mm Unitati de Masura : g, oz, ozt, dwt, ct, gn Baterii : 2x AAA Caracteristici : - funcția de Numărare & suprasarcină prompt.HD cu iluminare din spate ecran LCD (lumina Portocalie).Pensete, greutate și de protecție transparent capac (capacul din spate poate fi folosit ca tava).Perfect pentru alimente, praf, pietre pretioase, monede, bijuterii, aur, argint, monede și etc. Sfaturi Cald : 1. Nu pune scara direct pe covor pentru a evita deteriorarea. 2. Dacă piesele din plastic sunt contaminate cu ulei, oțet sau alte substanțe iritante, vă rugăm să ștergeți-le cu un prosop umed imediat, și apoi uscați-le. 3. Nu scufundați cantar electronic direct în apă sau de a folosi substanțe chimice de curățare. 4. Longitudine, latitudine și exterioare, pot cauza citiri incorecte.Prin urmare, aveți nevoie pentru a utiliza un 50 g de calibrare greutate și să se adapteze în funcție de instrucțiunile Observații : 1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumim pentru înțelegere! 2. Vă rugăm să rețineți că, din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!