• Nuevo
traderplus 3-Piesă de Santa Capac Scaun de Toaletă de Decoratiuni de Craciun Baie Covoare Set (om de Zăpadă Moș crăciun)

traderplus 3-Piesă de Santa Capac Scaun de Toaletă de Decoratiuni de Craciun Baie Covoare Set (om de Zăpadă Moș crăciun)

clasificat:
RON 49.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Poliester.Cald și confortabil, spune la revedere de la gheață rece și capace de wc.Scaun de toaletă de acoperire (17.3" x 13.8"), covor (21.3" x 21.3"), capacul rezervorului (10" x 15").Se potriveste perfect pentru cele mai multe dimensiuni standard toalete.Au baie gata pentru sezonul cu nostru minunat unic fericit moș crăciun set de baie.Aduce fericire și bucurie de crăciun la băi.Un trebuie să cumpere pentru decor baie.Acest lucru va obține într-adevăr în vesel starea de spirit festiv.Unic santa toaletă set de acoperire face un cadou perfect de Crăciun pentru prieteni și familie. 3 buc set include capac scaun de toaletă, cutie de tesut de acoperire și covor cu sistem anti-alunecare înapoi.Scaun și a capacului rezervorului au elastic pentru o potrivire confortabil.Culoare : Om De Zăpadă Moș Crăciun.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!