• Nuevo
Potrivit pentru Mustang Valve stem Capac pentru a Preveni Coroziunea aerului din anvelopă Capacul tijei Supapei și Valve stem Capac. pentru Ford Mustang GT 5.0 Accesorii 4 Buc red Valva Asta de Acoperire nu este Făcută de Ford

Potrivit pentru Mustang Valve stem Capac pentru a Preveni Coroziunea aerului din anvelopă Capacul tijei Supapei și Valve stem Capac.

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[High Quality]-cauciucuri valve stem capac este realizat din aliaj de zinc material, care poate înlocui original supapa anvelopei.Logo-ul unic este accesoriul perfect pentru decor masina. [Funcția]-Proteja valve stem capac de contactul direct cu lut, apă și zăpadă, pentru a evita coroziunea.Pentru a preveni plat anvelope și asigurarea stabilă a presiunii în anvelope.Asigura conducerea în siguranță. [Easy pentru a instala]-tija supapei de acoperire pot fi strânse cu ușurință manual, doar strângeți cauciucuri valve stem. [Etanșe și praf-dovada]-masina cauciucuri valve capac are un built-in de etanșare din cauciuc O-ring, care are o etanșe funcție și nu va scurgeri de aer pentru o lungă perioadă de timp.A preveni daune la masina din cauza anvelope de scurgere. [General aplicabile]-valve stem capac este potrivit pentru autoturisme, camioane, motociclete, biciclete și alte vehicule cu motor.Culoare : pentru YM capac Z ROȘU.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!