• Nuevo
Au O Mare Pauza de Iarnă Tematice Vederi Pentru Profesori pentru a Trimite La Elevi, 4x6 Umple În Notecards (6 modele diferite), prin AmandaCreation (30)

Au O Mare Pauza de Iarnă Tematice Vederi Pentru Profesori pentru a Trimite La Elevi, 4x6 Umple În Notecards (6 modele diferite),

clasificat:
RON 33.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Vacanță De Iarnă La Suprasarcină : Către Profesorii!Proiectat de un talentat mama, aceste carduri de distracție va lasa elevii știu că te gândești la ei peste pauza de iarnă!Fiecare design include un mesaj de distracție, împreună cu ochi-prinderea culori și unele jocuri de cuvinte stupide.Acestea sunt perfecte pentru a ajunge la elevii dumneavoastră, dacă le-ați văzut în persoană în acest an sau dacă ați fost de predare de la distanță!Amanda Creație.Design Original de Amanda Creație.Calitate minunat : Uita mai mici, chintzier cărți tipărite pe hârtie subțire.La 4"x6" Vacanta ta de Iarna Student Carduri sunt mai mari si mai solide decât cele mai multe.În Plus, acestea sunt imprimate pe 80# stoc pentru ultra durabilitate.Spațiu gol de Pe Spate : Aceste cărți poștale au o zonă goală de pe o parte, astfel încât există o mulțime de spațiu pentru a scrie un mesaj personalizat pentru a permite elevilor să știi că sunt încântați să-i vadă la școală!.Nu Plicuri Nevoie : Nu este nevoie pentru a vâna pentru doar mărimea potrivită plic.Aceste cărți poștale pot fi trimise fără plicuri, folosind reduse USPS poștale. 100% Made in statele UNITE ale americii : fiți siguri că sunteți obtinerea autentic American măiestrie..de la expert design premium carton la full-color fata si 2-sided printing. 100% Banii Înapoi de Garantare, achiziția este Riscul Gratuit!.Articol Cantitate Pachet : 30.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!