• Nuevo
Scaun de birou, KERDOM Scaun de Birou Ergonomic, Confortabil Respirabil ochiurilor de Plasă de Sarcina Scaun cu Tetiera Spate Mare, Acasa, Scaun de Calculator 3D Reglabil Cotiere, Executiv Scaun Rotativ cu Roller Blade Roți (Alb)

Scaun de birou, KERDOM Scaun de Birou Ergonomic, Confortabil Respirabil ochiurilor de Plasă de Sarcina Scaun cu Tetiera Spate Mare,

clasificat:
RON 80.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Design Ergonomic] La scaun ergonomic oferă 4 puncte de sprijin (cap/spate/fese/maini) si suport lombar adecvat.Înălțimea scaunului, tetiera si spatar ușor ajustat pentru a satisface nevoile diferite. [Role Roti] roller blade rotile sunt silentioase si poti trece la 360° direcții.E moale și netedă, care protejează podeaua fără fără zgomot și zgârieturi.Și se potrivește pentru toate tipurile de podea, lemn, mocheta, etc. [Ochiurilor de Plasă respirabil spate si perna sunt respirabil.O înaltă calitate a ochiurilor de plasă este folosit pentru a face constant, bine-în formă și elasticitate.Poate aveți o experiență confortabilă. [3 D Cotiere] Cotierele sunt 3 D Liber Reglabil.Se poate schimba la orice traseu pentru a se potrivi dvs. de arme.Chiar aveți posibilitatea să le eliminați pentru mai mult spațiu ca iti place. [Easy pentru a Instala] detaliate de instalare video este pe manual și conexe secțiunea video.Puteți ușor și rapid să-l instalați de unul singur.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în orice moment, un profesionist de servicii post-vânzare, echipa este gata să ofere soluții satisfăcătoare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!