• Nuevo
SIHOO Scaun de Birou Scaun de Birou Ergonomic, ochiurilor de Plasă Respirabil Design de Înaltă Spate Scaun de Birou cu Tetiere Reglabile și Suport Lombar (Negru)

SIHOO Scaun de Birou Scaun de Birou Ergonomic, ochiurilor de Plasă Respirabil Design de Înaltă Spate Scaun de Birou cu Tetiere Reglabile

clasificat:
RON 479.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Estompat USB Lampă de Masă : doar simpla rotire de buton, treptat reglare de la 0 la 100% luminozitate.Reglați cu ușurință luminozitatea potrivită pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.Actualizat Lampă 2 Porturi USB de Încărcare + 2 AC Prize : Întotdeauna în deficit de portul de încărcare?Această lampă de noptieră cu porturi USB (5 V/2.1 a, atunci când singur USB utilizați), acesta poate fi un telefon bun stație de încărcare organizator pentru smartphone-uri, tablete etc. 2 prize de putere oferit mai multa putere pentru alte dispozitive electrice.Regulat E26 Bec LED Estompat : Nu mai hassle, lampa vin cu regularitate E26 bec Edison, acesta oferă confortabil 2700 K lumina calda, nu flicker, nici orbi.Lampa de masa de luminozitate poate ajunge la echivalentul a 60 W becuri incandescente.Premium Material Abajur : abajur ajută pentru a minimiza strălucirea și tulpina ochi, să-lampa livrările confortabil lumini pentru dvs. nevoie.Perfect Lămpi pentru Camere de Decor : Acest EVISTR lampa de masa este ideal pentru patul, noptiera, dormitor, camera de oaspeti, camera de zi, birou, masă de cafea, colegiu, camin, orice în cazul în care pentru decor si iluminat.MĂRIMEA CONTEAZĂ – Nostru Firs Time .Cotiera poate fi ajustat în sus și în jos;.Design Ergonomic, confortabil așezat experiență;.Ochiurilor de plasă respirabil spătar, confortabil burete pernă scaun;. 125° unghi maxim inclinare vă permite să se întindă și să aibă o odihnă bună. 45° tetiera reglabila;.Cotiera poate fi ajustat în sus și în jos;.Design Ergonomic, confortabil așezat experiență;.Ochiurilor de plasă respirabil spătar, confortabil burete pernă scaun;. 125° unghi maxim inclinare vă permite să se întindă și să aibă o odihnă bună.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!