• Nuevo
Dorman 674-851 Fața Catalizator cu Galerie de Evacuare Integrată Compatibil cu anumite Chevrolet/GMC/Isuzu Modele (Non-CARB Compatibil)

Dorman 674-851 Fața Catalizator cu Galerie de Evacuare Integrată Compatibil cu anumite Chevrolet/GMC/Isuzu Modele (Non-CARB Compatibil)

clasificat:
RON 759.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Înlocuirea directă - aceasta galeriei converter este proiectat pentru a se potrivi în formă și de performanță de echipamente originale pe anumite vehicule.Convenabil kit - include garnituri și burlan hardware pentru a simplifica instalarea.Construcții durabile -fabricate în toleranțe stricte de încredere pentru longevitate.De încredere, valoare susținută de echipa de ingineri și experți de control al calității în Statele Unite ale americii.Asigura o formă - să asigurați-vă că această parte se potrivește exact vehicul, intrare marca, modelul și nivelul de echipare în garaj instrument.Include scut termic pentru protectie de furtunuri.cabluri.și alte componente ale motorului.Din fonta sau din inox tubular de construcție a proteja împotriva deformarea și/sau fisurare.Scurgere rezistent pentru performanță de durată.Un riguros control de calitate a fost realizată pentru a se asigura că această parte este conform cu standardele de produs.Numărul OE : 12571604. Acest catalizator cu galerie de evacuare integrată - o.k.o.galeriei converter - este de înaltă precizie pentru a se potrivi echipamentul original de pe vehicul specific de ani, face și modele pentru o încredere de înlocuire.Această parte este compatibil cu următoarele tipuri de vehicule.Înainte de a cumpăra, introduceți suspensiei autovehiculului în garaj instrument pentru a confirma montării. [Chevrolet Colorado : 2004, 2005, 2006] - [GMC Canyon : 2004, 2005, 2006] - [Isuzu mi-280 : 2006].

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!