• Nuevo
DAHAKII 24 Joc Cartelei de Stocare de Caz Compatibil cu Nintendo Întrerupătorul de Joc Caz, Titularul de Card de Joc Titular Cazul (D)

DAHAKII 24 Joc Cartelei de Stocare de Caz Compatibil cu Nintendo Întrerupătorul de Joc Caz, Titularul de Card de Joc Titular Cazul

clasificat:
RON 25.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Mare Capacitate】Acest joc deținător de card poate pune 24 de carduri cu 24 de sloturi foarte convenabil pentru depozitare,Fiecare Carte Are Propria Poziție, Tu nu Va Uita Niciodată și Le Pierde. 【2021 Nou design Unic】Comutator de Joc Card Caz adoptă un design unic, cu produse proaspete și naturale modele drăguț, care oferă oamenilor un sentiment luminos.Design anti-alunecare pe partea din față, model unic de design, frumos și durabil.Aceasta se face cu modă și design popular, potrivit pentru Toate vârstele. 【Față-verso de Design】joc card cutie de depozitare a fost în mod rațional conceput pentru a maximiza spațiul, și poate stoca 24 Comutator de cărți de joc. 【Ușor De Transportat】Această titularului cardului dimensiunea este de 16 CM x8.5 CM x1.5 CM greutate : 90g foarte mici și ușor de transportat cu tine oriunde, este ideal pentru depozitare și de călătorie. 【Convenabil de a transporta】design compact, poate fi ținut într-o mână, și poate fi purtat în buzunar sau în geantă.Acesta este un rafinat Comutator carte de joc cutie de depozitare potrivit pentru călătorie, de călătorie la locul de muncă, călătorii de afaceri, prieteni, petreceri, etc.Mini Dimensiune : 122cmx43cmx24cm greutate : 90g Suficient să se strecoare în buzunar, rucsac și geantă de mână, ușor de a lua on-the-go. - Mare de Depozitare : 24 dedicat deținătorii de carduri pentru a Comuta Joc. - Aspectul rafinat : indiferent unde te duci, puteți atrage atenția popoarelor. - Ușor de a Organiza, a Pus Cărți de Joc Împreună, Fiecare Carte Are Propria Poziție, Tu nu Va Uita Niciodată și Le Pierde.Cel mai bun cadou pentru prieteni și familie.Mini Dimensiune : 122cmx43cmx24cm greutate : 90g Suficient să se strecoare în buzunar, rucsac și geantă de mână, ușor de a lua on-the-go.- Mare de Stocare : 24 dedicat deținătorii de carduri pentru a Comuta Joc - aspectul Rafinat : indiferent unde te duci, puteți atrage atenția popoarelor - Ușor de a Organiza, a Pus Cărți de Joc Împreună, Fiecare Carte Are Propria Poziție, Nu Te Va Uita și Pierde Them Best cadou pentru prieteni și familie.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!