• Nuevo
Agățat Tealight Lumanarea Hoder Globuri de Sticlă Terariu, 12 Buc 3.15 Plante de Aer Ceai Lumina Lumanarea Titularii pentru Nunta (12)

Agățat Tealight Lumanarea Hoder Globuri de Sticlă Terariu, 12 Buc 3.15 Plante de Aer Ceai Lumina Lumanarea Titularii pentru Nunta

clasificat:
RON 160.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Puteți amesteca și se potrivesc condus de ceai, suporturi pentru lumânări, petale, pene decor, plante mici, plante hidroponice și așa mai departe în mod liber, dress up dormitor, hol, gradina.Aceste decorare de sticlă tealight titularii vin cu un mic cârlig la partea de sus astfel încât să puteți atârna de oriunde din casa ta.Partea de jos a globului este plat, permițându-vă pentru a plasa aceste ca masă de plante sau orice altă suprafață plană.Pe glob de sticlă nu numai că poate fi folosit ca un plante terarii!Și pot fi folosite pentru nunta, receptie, celebrare, cafenea, magazin de flori decor.Fiecare sticlă lumânare titularului, sunt garantate în robust polistiren, asigură în condiții de siguranță de transport maritim de aceste uimitoare globuri de sticlă!.Fiecare dintre aceste sfere de sticlă au fost făcute cu mâna și a făcut cu grijă, și sunt clare, cu o deschidere rotundă la față astfel încât să puteți umple-l cu orice elemente decorative vrei.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!