• Nuevo
12-Pachete de 3-Inch Castron Albastru Votive Tealight Lumanarea Titular Vrac Pătat de Mercur Albastru sfesnice Accesoriu pentru Masa, Decoratiuni de Nunta pentru Recepție, de ziua Recunoștinței, Decoratiuni pentru Casa (Albastru)

12-Pachete de 3-Inch Castron Albastru Votive Tealight Lumanarea Titular Vrac Pătat de Mercur Albastru sfesnice Accesoriu pentru Masa,

clasificat:
RON 59.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

MERCUR CEAI LUMINII VOTIV BOLURI - 12 cutii rotunde de sticlă albastră votive sfesnice vrac dimensiune 3.15" diametru (sus) și 2.76" înălțime de aproximativ, care este mult mai mare decât altele perfectă pentru CONDUS lumânări-pastilă sau regulat lumânări tealight.MINGEA VOTIVE sfesnice - Utilizarea acestor ceai albastru luminii votiv boluri ca vizitator cadouri cu o pudra pentru copii lumânare parfumată sau centerpieces de masă cu 4 mai populare culori decor pentru decor nunta, petrecere, cina, baie setare, decor acasă și pentru orice ocazie.TEALIGHT LUMANAREA TITULARII de - afara pătat mercur tealight candele sunt de culoare albastra, interiorul este din argint model, face lumina mai moale și mai cald, dându-i o dificultate aspect vintage.ele creează o strălucire magică, precum și o atmosferă romantică.Plita ELECTRICA LUMÂNĂRI VOTIVE - albastru lumânare candele au fost ambalate și transportate cu ambalare de penoplast caseta pentru a proteja toate 12. ATENȚIE - apă Rece se Spală Numai manual. 24 de ore de asistență pentru clienții și de înlocuire în cazul în care clientul se întoarce pentru orice motiv, sau restituiri, fără nici o întârziere.Culoare : Albastru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!