• Nuevo
Seninhi Ceainic de Sticlă Clară Ceainic Oală Cu Detașabil din Oțel Inoxidabil 304 Infuser Filtru Aragaz Top în condiții de Siguranță【pentru Ceai de Frunze Vrac, Pungi de Ceai, Floare de Ceai de Fructe, Ceai Infuzat 】(600 ML)

Seninhi Ceainic de Sticlă Clară Ceainic Oală Cu Detașabil din Oțel Inoxidabil 304 Infuser Filtru Aragaz Top în condiții de Siguranță【pentru

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1.Materiale de înaltă Calitate : Realizate cu cea mai bună calitate, din sticlă borosilicată, este mai puternic de zi cu zi utiliza în mod liber. 2.Design clasic : Acest ceainic este complet lucrate manual, special concepute cu non picură cioc și perfect ergonomică mâner pentru prindere robust.Ceainicul este simplu, cu linii curate și proporții perfecte amestec frumos cu orice decor. 3.În condiții de siguranță și Ușor de Utilizat Nostru ceainic de sticlă este de 100% în condiții de siguranță plită și microunde pentru a permite mai ușor de fabricare a berii.Acest ceainic poate fi plasat direct în gaz sau electric stovetops, utilizați un nivel scăzut sursă de căldură pentru a încălzi apa pentru fabricarea berii. 4.Fantastic Cadou la Alegere : ceainic Nostru vine într-o formă elegantă și asigură cea mai bună calitate, făcându-l un cadou ideal alegere, indiferent de eveniment.Ca un cadou pentru o persoană specială – sau pe tine! – aceasta este o alegere de bun gust. 5.Satisfacție Garantată : suntem încrezători că veți iubi Ceainic de Sticlă .Cu toate acestea, dacă nu sunteți complet mulțumit, vă vom oferi o rambursare de 100% în termen de 90 de zile de la cumpărare.Partea de jos diametru : 6,8 cm.diametru maxim : 15.5 cm.înălțime : 11.7 cm.Capacitate : 600ml.Obiecte de artizanat varia ușor în dimensiuni, greutate și grosime.Individuale mucegai întinde linii, bule, etc. sunt normale, nu defecte, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!