• Nuevo
pcs 2/5 10mm Auto Puncte Adezive Banda Diametru Lipicios Înapoi Monede Cârlig și Buclă cu Lipici Lipicios Monede Benzi Albe pentru Școală,sala de Clasă,Birou,Acasă ()

pcs 2/5 10mm Auto Puncte Adezive Banda Diametru Lipicios Înapoi Monede Cârlig și Buclă cu Lipici Lipicios Monede Benzi Albe pentru

clasificat:
RON 38.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pachetul include : 1008 buc carlige monede și 1008 buc bucla de monede.Lipicios înapoi puncte diametrul este de 2/5 inch(10mm).Aceste buclă monede și cârlig monede sunt atât de bine proiectat, care poate deține mai mult de lire sterline.Performanță și eficacitate numai scade după o cantitate semnificativă de utilizări.Adeziv puternic Și mai de durată, Aceste monede sunt foarte bune pentru suprafețe netede.Aceste cârlig monede și buclă de monede poate fi atașat la laminat hârtie,bastoane ambarcațiuni,pereti, materiale plastice,sticlă,și așa mai departe.Contribuie la exterior și interior, pentru suprafete netede, cârlig de puncte și buclă de puncte poate fi utilizat pentru a lipi diverse obiecte de panouri, grafice, foldere și mai mult, o mare pentru clasă,cameră și birou.Numărul de Elemente : 2016.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!