• Nuevo
Summit-ul de Instrumente de 3/8 inch Digitale, Chei Dinamometrice, 1.11 - 22.12 ft-lbs (1.5 - 30 N-m) Cuplu nominal, Secvențială LED-uri si Buzzer, Socket Set, Calibrat (WSP3-030CN)

Summit-ul de Instrumente de 3/8 inch Digitale, Chei Dinamometrice, 1.11 - 22.12 ft-lbs (1.5 - 30 N-m) Cuplu nominal, Secvențială

clasificat:
RON 233.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Design modern Electric Chei Dinamometrice, care oferă o precizie de măsurare a cuplului de la 1.11 la 22.12 ft.de lire sterline cu o abatere de ±3% precizie și 0.01 ft-lb rezoluție.Set de înurubare țintă și a CONDUS & Buzzer indicator oferă feedback-ul sonor atunci când ținta de cuplu este atins.Ecran LCD mare, care oferă măsurători în kg-cm, N-m, in-lb.ft-lb.Oferă Peak-Hold și moduri de Urmărire.Acest compact digital cheie dinamometrică poate funcționa în condiții grele.Instrument Perfect pentru a controla și de a aplica cuplul măsurat în domeniul industrial, HVAC, auto și aplicații aerospațiale.Summit-ul digitale, chei dinamometrice sunt construite din oțel inoxidabil de înaltă calitate și materiale plastice industriale.Această electric chei dinamometrice set vine cu o husă de protecție care protejează împotriva uzura și lacrimă atunci când nu este în uz pentru a oferi performanță de lungă durată.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!