• Nuevo
Robinet Si Chiuveta Instalare, Multifunctional Cheie Instrument De Instalații Sanitare Pentru Uz Casnic Conducte De Apă De Robinet Unghi Supapa De Chiuvetă /Baie/Bucatarie Sanitare (Galben)

Robinet Si Chiuveta Instalare, Multifunctional Cheie Instrument De Instalații Sanitare Pentru Uz Casnic Conducte De Apă De Robinet

clasificat:
RON 157.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Ceea ce Veți Obține] : Un Multi-scop cheie instrument de instalații sanitare.O mare instrument de instalații sanitare comune robinet instalații și chiuveta filtre. [Multifunctional Cheie instalatii Sanitare Instrument] : Multi-scop cheie instalatii sanitare instrument potrivit pentru instalare rapidă a articulațiilor, cum ar fi încălzitoare de apă, chiuvete, robinete și mai mult (alimentare cu Nuci/robineti/Filtru Coșuri/Linie de Alimentare cu Piuliță/Robinet Nuci). [Robinet Si Chiuveta Instalare] : multifuncțional chiuveta sanitare cheie este fabricat din material usor, dar cu rezistență înaltă construcție din plastic si aliaj de aluminiu durabil.Cele două inserții sunt foarte ușor de demontat, simplu de curățat și de igienă.Toate acestea fac din acest multifuncțional cheie un must-have gadget pentru familia ta. [Ușor de Utilizat] : multifuncțional chiuveta baie cheie permite accesul ușor existente, liniile de aprovizionare.Pur și simplu fixați poziția corectă și rotiți rapid.Coș filtru atașament deține scurgere unitate în loc în timp ce strângeți filtrul de nuci. [Cerere] : robinet cheie cele mai potrivite pentru alimentare cu nuci, robineti, filtru coșuri, linie de alimentare cu nuci, robinet nuci.Ideal pentru cele mai comune 2, 3, 4, și 6 tab bazinul nuci.O alegere excelentă pentru spațiu mic funcționare.Culoare : Galben.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!