• Nuevo
Ușor De A Transporta Și Stoca Mai Multe Chei Chitara Cheie Pentru Tuner Sau Chitara Entuziaști Pentru Dvs. Speciale De Construcții Sau Reparații.

Ușor De A Transporta Și Stoca Mai Multe Chei Chitara Cheie Pentru Tuner Sau Chitara Entuziaști Pentru Dvs. Speciale De Construcții

clasificat:
RON 17.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Convenabil de a folosi, foarte potrivit pentru tuner sau chitara entuziaști.De dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, convenabil de a folosi și cu performanțe bune.Păstrarea chitara reglabil si usor de intretinut, aceasta cheie este perfect pentru dvs. speciale de construcții sau reparații.Poate ajuta să se adapteze la compact, astfel încât sunet de chitara este stabilă.Utilizate pentru măsurarea și reglarea chitara șir de pași pentru a face chitara sa sune mai bine.Caracteristică : 1. Utilizate pentru măsurarea și reglarea chitara șir de pași pentru a face chitara sa sune mai bine.2. Convenabil de a folosi, foarte potrivit pentru tuner sau chitara entuziaști.3. Păstrarea chitara reglabil si usor de intretinut, aceasta cheie este perfect pentru dvs. speciale de construcții sau reparații.4. Poate ajuta să se adapteze la compact, astfel încât sunet de chitara este stable5. De dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, convenabil de a folosi și cu bună performance Specification : Tip de Element : Chitara Wrench Material : Bronze Color : Bronz color Product Dimensiune : Aprox. 9.8 x 2.8 x 1.7 cm / 3,9 x 1.1 x 0,7 în Lista de pachete : 1 x Chitara Cheie.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!