• Nuevo
soto PREMIUM CHIT + ȘPACLU CUȚIT RĂZUITOR - Flexibil din oțel inoxidabil lama + solid mâner din lemn. Utilizare pentru: Aplicarea de ipsos + lemn de umplere, decopertarea vopsea, aplicarea noroi gips-carton, eliminarea hârtie de perete (2)

soto PREMIUM CHIT + ȘPACLU CUȚIT RĂZUITOR - Flexibil din oțel inoxidabil lama + solid mâner din lemn. Utilizare pentru: Aplicarea

clasificat:
RON 157.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

PREMIUM QUALTY - Flexibil din oțel inoxidabil lamă și mâner din lemn solid.PROIECTAT PENTRU MULTE UTILIZĂRI Utilizat pentru umplerea gaurilor cu ipsos (încercați noastre de Șpaclu Kit), aplicarea de umplere lemn, răzuire de pe vopsea veche, aplicarea noroi pentru cusături în noua gips-carton, eliminarea vechi de perete de hârtie, eliminarea chitul de gresie, slăbirea plinta la perete, aplicarea de silicon, și mult mai mult.LAMA din OȚEL INOXIDABIL - Rugina-rezistent oglindă lustruit de înaltă tensil flexibil din oțel inoxidabil lamă cu precizie marginea conceput pentru a oferi un finisaj premium, în timp ce durată de viață.LEMN de FAG OCUPA - de Înaltă calitate din lemn de fag ocupa oferă o prindere confortabilă elegant care se potrivește în orice dimensiune de mână.Dimensiune : 2".

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!