• Nuevo
2 BUC Oțel Inoxidabil Alimentar de Gheață Tong Copt GRĂTAR de Bucătărie Clește Ustensile de Gătit cu ABS Mâner de Plastic 9 Inch De Rely (CULOARE ALEATORII)

2 BUC Oțel Inoxidabil Alimentar de Gheață Tong Copt GRĂTAR de Bucătărie Clește Ustensile de Gătit cu ABS Mâner de Plastic 9 Inch

clasificat:
RON 11.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Durabil Clește de Gătit】 - a Făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil și material plastic ABS, anti-alunecare mâner cu luminoase de culoare, confortabil și pentru a preveni sursă de căldură.Lungimea totală este de aproximativ 22 cm/ 8.66 inch. 【Speciale de Design】bucătărie tong cu hackly design, ușor de clip pâine, cookie-uri, legume, carne, ouă.Cu multifuncțional și foarte convenabil de a transporta, frumos și ușor de utilizat. 【Utilizate pe scară largă】Perfect de servire clești pentru bucătărie acasă sau în aer liber, camping, cum ar fi de copt, GRĂTAR, cărbune, carne, legume, prăjitor de pâine, pâine, etc.Și poate fi, de asemenea, utilizat ca un clește de gheață sau clești pentru zahăr, perfect pentru toate nevoile dumneavoastra. 【Culoare Aleatorii】Portocaliu, Galben, Roz, Albastru. (Notă : va Vom trimite culoarea de la întâmplare, fiecare culoare va fi frumoasă.). 【Ce Veți Obține】Pachetul include 2 BUC de servire clește, le puteți folosi în scenarii diferite cu cerințe diferite.Material : Otel Inoxidabil + Plastic ABS Tong lungime : 22 cm/ 8.66 inch Culoare Aleatorii : Portocaliu, Galben, Roz, Albastru Caracteristici : Ușor și simplu de utilizat, convenabil de a transporta, frumos și durabil.Special hackly design, ușor de clip pâine, cookie-uri, legume, carne, ouă.Anti-alunecare mâner din plastic cu culori mai luminoase, confortabile și pentru a preveni sursă de căldură.Perfect de servire clești pentru bucătărie acasă sau în aer liber, camping, cum ar fi de copt, GRĂTAR, cărbune, etc. Pachetul include : 2 x Servire Mâncare Clește NOTĂ : culoarea va trimite prin ALEATORIU margini este un pic ascuțite, vă rugăm să acorde o atenție în timpul utilizării.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!