• Nuevo
DeD Pachet de 5 Femei Agrafe de Par de Metal Ace de Păr Simplu Retro Mare Agrafele de Par Clip franceza Agrafele Pentru Femei Lady(Aur)

DeD Pachet de 5 Femei Agrafe de Par de Metal Ace de Păr Simplu Retro Mare Agrafele de Par Clip franceza Agrafele Pentru Femei Lady(Aur)

clasificat:
RON 79.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pachetul include : 5 piese cu arc de metal, agrafe de par,Perfect pentru orice ocazie și orice sezon minunat.Elegant unic conceput Fantastic agrafe de par pentru femei lady.Material : Aliaj, de aliaj de înaltă calitate le face mult mai frumoase și rafinate.Design : design Simplu, stil la modă, adauga stralucire pentru parul tau.Metal clip de păr este proiectat cu un snap switch care nu strica parul.Acest părul lung clip poate merge cu orice tinuta ai purta elegant sau casual zile.NU ESTE POTRIVIT PENTRU COPII SUB 8 ANI, PERICOL DE SUFOCARE.SUPRAVEGHEREA UNUI ADULT ESTE NECESAR!.De D Pachet de 5 Femei Agrafe de Par de Metal Ace de Păr Simplu Retro Mare Agrafele de Par Clip franceza Agrafele Pentru Femei Lady(Aur) Caracteristici : Metal, agrafe de par dimensiuni : Vezi imagine dimensiuni Material : Metal Culori : Aur.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!