• Nuevo
Amprenta Lacăt, Inteligent de acces fără cheie de Securitate de Blocare Dulap, rezistent la apa, Anti-Furt USB Reîncărcabilă pentru Școală Dulap, Sală de fitness, Usa, Dulap, Servieta, Rucsac (Albastru)

Amprenta Lacăt, Inteligent de acces fără cheie de Securitate de Blocare Dulap, rezistent la apa, Anti-Furt USB Reîncărcabilă pentru

clasificat:
RON 39.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Inteligent, în condiții de Siguranță și Convenabil : la Revedere greoaie combinații parola.Puteți debloca smart lacăt cu degetul doar pentru o fracțiune de secundă.Nu mai îngrijorătoare despre pierderea cheie sau uitat parola.Amprenta lacăt puteți înregistra până la 5 seturi de amprente.Puteți, de asemenea, să autorizeze și să împărtășească blocare cu familia ta/prietenul să-l folosească. 【Mini Design Nou si Largi Utilizează 】 Mini mai mică dimensiune (1.77"x1.38"x0.75" trup și 3.54" frânghie, 1.76 oz) de identificare a amprentelor de blocare este perfect pentru dulapuri și cutii mai mici.Folositi-l oriunde.Perfect pentru sala de Sport, locul de Muncă Dulap, Scoala, Birou, Garaj, Depozit, Cabinet, Magazie, Rucsac, Buzunar, Geanta, Sertar, Ușa, Poarta, Bagaje, Biciclete, Golf, Turism, vestiare, Valiza, Geanta, etc. 【Lungă perioadă de Timp a Alerga și USB Reîncărcabilă】 : Smart lacăte au consum redus de energie și mai mult timp de așteptare.USB reîncărcabilă 200 MAH baterie cu litiu poate suporta până la 6 luni de timp de așteptare sau 2 luni (3000 ori de deblocare) la o singura incarcare. 【Nici o Aplicatie, Nici Online, Nici un Risc】 : nu vă faceți griji despre felul in care online permissions care va face scurge o mulțime de informații cu caracter personal : locatie, poze, mass-media, fișiere, fotografii, clipuri video.Evita, de asemenea, alții, folosind aceeași aplicație pentru a debloca de blocare.în plus, puteți șterge, de asemenea, toate informații de amprente de pe smart amprenta lacăt. 【Rezistent la apa IPX2】 : rezistent la intemperii IP67 protejează împotriva apei.Vă rugăm atenție : lacătul nu este recomandat pentru a extins utilizarea în aer liber, în ploaie sau zăpadă.Sfaturi : . 1.atunci când în primul rând, folosind,amprenta lacăt trebuie să fie încărcat timp de 1-2 ore. 2.baterie descărcată memento : lumina roșie clipește de 5 secunde după deblocare dulap pentru a indica baterie descărcată. 3. 2 amprente trebuie să fie înregistrate pentru prima dată. 4. atunci când blocați dulap, vă rugăm să introduceți coarda ferm să asigurați-vă că blocați-l cu succes.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!