• Nuevo
MATHOWAL Mini-Frigider, 8 Litri/8 Poate Portabil Cooler mai Cald AC/DC Home Personal Frigider Termoelectrice Mașină Frigider pentru Băuturi de Îngrijire a Pielii, Machiaj Alimente Dormitor Birou, Dormitor (Stele de Argint)

MATHOWAL Mini-Frigider, 8 Litri/8 Poate Portabil Cooler mai Cald AC/DC Home Personal Frigider Termoelectrice Mașină Frigider pentru

clasificat:
RON 118.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Este foarte potrivit pentru a sta într-un dormitor sau birou, și mașina acasă. ????Ei bine Design : magnetic de aspirație clapa cu o mai bună performanță de etanșare permite frigiderului să funcționeze în scăzut de decibeli.Prin urmare, înghețată, înghețată și lucruri care trebuie să fie congelate nu sunt permise.Magnetice de aspirație se închide ușa imediat atunci când împingeți-l ușor, cu o mai bună etanșare și o mai bună efect de răcire.Reglabil de control al temperaturii, în special potrivite pentru stocarea de produse de îngrijire a pielii și produse cosmetice, băuturi, gustări și laptele matern.Acesta cântărește 3 kilograme și este mic și portabil.Runda orificiile de pe partea din spate a partea radiante orificiile de aspira aerul rece, și părți de descărcare de gestiune de căldură, în mod eficient de disipare.Inteligent temperatură constantă este mai sigur pentru stocarea de alimente și medicamente.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!