• Nuevo
Benro Trepied Video cu S2 PRO tv cu Cap Video Fluid de Bază, 5.5 lb Max, Nivelare Centru de Coloana, Picioare din Aluminiu, Clapeta de Blocare, care Transportă Caz (A1573FS2PRO)

Benro Trepied Video cu S2 PRO tv cu Cap Video Fluid de Bază, 5.5 lb Max, Nivelare Centru de Coloana, Picioare din Aluminiu, Clapeta

clasificat:
RON 529.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Nivelare Centru de Coloană - O bază de nivelare este atașat la partea de sus a centrului coloana făcându-l ușor pentru rapid nivelul capului independent de trepied. 60mm Video Cap – S2 PRO este o 60mm plat bază (va asocia cu 75mm jumătate de minge) video cap fix, cu înclinare drag, pan trageți, înclinare de blocare și de blocare pan. 5.5 lb/2,5 kg greutate capacitate – Suporta camere mari și mici.Bază plată Versatilitate – Poate fi folosit pe alte suprafete plane cu 3/8"-16 montare fir, cum ar fi cursoare, brațe de macara și jumătate de minge adaptoare.Două Accesoriu Monteaza – Două 1/4"-20 monteaza pentru atașarea de accesorii.La Benro A1573 FS2 PRO este un singur tub stil trepied video cu S2 PRO tv cu baza video cap.Coloana centru include o nivelare adaptor astfel încât capul poate fi nivelat în mod independent, fără a fi nevoie să reglați picioarele trepiedului.Trepiedul are, de asemenea, flip încuietori, coloana centru de greutate cârlig și 3 independenți poziție picior unghiuri.Cauciuc și picioarele ascuțite sunt ambele incluse.Făcut pentru camere mici și smartphone-uri la fel, S2 PRO este un versatil bază de plată video cap.S2 PRO video cap suportă până la 5,5 kg/2,5 kg.Echipat cu un 60mm plat bază cu o 3/8"-16 fir, S2 PRO este un versatil instrument creativ, permițându-vă pentru a monta capul separat pe slidere, brațe de macara, sau monopied.Alte caracteristici includ : pan & tilt blocare, fix pan & tilt drag, nivel cu bule și două 1/4"-20 monteaza accesoriu pentru fixarea monitor de arme sau de înregistrare audio direct la cap.Acest lucru vă permite să atașați accesorii fără a avea nevoie de o cușcă sau rig să facă acest lucru.Tilt range pentru S2 PRO +90°/-70°.Înainte de 90 grade tilt ajută cu tabelul de sus setari.S2 PRO are, de asemenea, îmbunătățirea prelucrate CNC din aluminiu glisante, camera de înmatriculare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!