• Nuevo
Confetti Uscate Petale De Flori De Trandafir - Natural De Nunta Confetti Petale De Flori Uscate Biodegradabile Petale De Confetti Pentru Nunta, Petrecere ,Sarbatori ,Acasa, Decor (12)

Confetti Uscate Petale De Flori De Trandafir - Natural De Nunta Confetti Petale De Flori Uscate Biodegradabile Petale De Confetti

clasificat:
RON 31.82

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Naturale de Protecție a Mediului Și Biodegradabile - Confetti este un amestec de roșu închis petale de trandafir uscate, semințe de lavandă, petale de galbenele.Este de siguranță, sănătate, protecția mediului, biodegradabile.Cel mai bun de Vacanță Decorare - alegerea Perfecta pentru nunta, petrecere, decor de vacanță.Un frumos confetti care face un acompaniament perfect pentru ziua ta cea mare.Utilizate pe scară largă : Aceste flori uscate pot fi folosite nu numai ca aliment de decorare, decorare tort, dar sunt, de asemenea, perfect pentru proiecte DIY cum ar fi lumânări, săpunuri, coloranți, parfumuri, ingrijire a pielii, potpuriu, ceai sau naturale de nunta confetti.Metoda de depozitare-păstrați confetti uscate petale de flori de trandafir într-un loc răcoros, uscat și umbrire loc, astfel încât acestea pot fi stocate timp de aproximativ un an.Produsul Pachet - include 14/32 piese de 6,7 x 6,7-inch con de hârtie, 12/30 saci de flori uscate, și o rolă de bandă dublu-adezivă. (1 sac plin de un con).Articol Cantitate Pachet : 12.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!