• Nuevo
PatioFestival Patio Conversație Set 4buc Amortizată în aer liber Seturi de Mobilier cu Tot Caracterul Cadru din Oțel Galvanizat (Gri)

PatioFestival Patio Conversație Set 4buc Amortizată în aer liber Seturi de Mobilier cu Tot Caracterul Cadru din Oțel Galvanizat (Gri)

clasificat:
RON 1789.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Perne Detașabile : Da.Planul începe de la data achiziționării.Nu zgomotos în timp ce balansoar. ★Mișcări de rotație SCAUNE : Fiecare scaune are un balansoar de bază.pls nu ezitați să ne contactați dacă nu există nici o problemă.1"(W) x 23"(D) x 17.Largă și profundă de relaxare îmbunătățește confortul.Sau confortabil să se întindă pe scaun să bucurați-vă de dumneavoastră preferat de vedere.Reduse de întreținere, terasă conversație set este nu numai un plus atractiv pentru balcon zona de terasă,dar, de asemenea, este o vreme de relaxare în aer liber opțiunea, care este proiectat pentru a rezista la cele mai dificile de vreme.Lățime Șezut : 23.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile. ★TOATE REZISTENT la intemperii : Acest patio conversație set este construit cu un cadru din oțel galvanizat,conceput pentru a fi rezistent la rugină și de lungă durată.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi. Adâncime Șezut : 22. Pernei Scaunului Grosime : 5.Rocker Rock Lin : Da.Masă vine cu diamant grila de proiectare.Adâncime Șezut : 23.Wobble-design gratuit îl face ușor de a plasa.Loveseat cu șezut în grosime de 5.Masuta de cafea : 44.Culoare rama : Black Easy de Asamblare : Yes Weather Rezistente : Yes Cushions Detașabil : Yes Mixed Bumbac Perna : Yes Rocker Rock Lin : Yes Frame Material : Galvanizat Steel Chair Greutate Capacitate : 275 lbs Loveseat Capacitate Greutate : 700 kg.Scaun de Greutate Capacitate : 275 kg. ★3 PERSOANE LOVESEAT : La lovseat siguranțe 3 oameni locuri împreună.Pătură și alte decoratiuni nu sunt incluse.Mixte Bumbac Perna : Da.Material Cadru : Oțel Galvanizat.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Valori cu cadouri.Curbat cotiere si perne moi dă-corpul tău și de mână de sprijin suficient.Picior suport inel pentru mese de stabilitate.Puteți sta, întinde picioarele și să citească în soare.Ușor De Asamblare : Da.Înălțime Șezut : 13". ★MOALE ȘI THCIK PERNE : terasa conversație set vine cu FOARTE FOARTE gros perne pentru confort și relaxare.cu reziliență bună,moale și confortabilă ,nu aluneca,nu scufundat după o lungă perioadă de timp de utilizare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!