• Nuevo
International Travel Adaptor Universal Power Adapter întreaga Lume, Toate într-Un singur 4 USB cu Priza de alimentare Perfect pentru Europene, SUA, UE, marea BRITANIE, AU 160 de Țări (Negru)

International Travel Adaptor Universal Power Adapter întreaga Lume, Toate într-Un singur 4 USB cu Priza de alimentare Perfect pentru

clasificat:
RON 37.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★COMPATIBILITATE la nivel INTERNAȚIONAL - Global travel adaptor de alimentare cu NE/eu/AU/marea BRITANIE prize acoperă peste 160 de țări precum America, marea BRITANIE, Europa, Australia, SUA, Italia, Japonia, China, Franța, Africa, Coreea, Singapore, Suedia, etc. Mic și ușor, perfect pentru întreaga lume de călătorie. ★INTELIGENT de ÎNCĂRCARE USB DE 5 DISPOZITIVE SIMULTAN - International adaptor de alimentare cu 4 sloturi usb și o priză de curent ALTERNATIV pot percepe 5 dispozitive în același timp.Călătorie adaptoare cu cip inteligent poate debita automat cele mai multe dintre dispozitive, compatibil pentru i Pad, i Phone, Android, aparat de fotografiat digital, laptop-uri, MP3, combo-uri și alte dispozitive pentru energie electrică.NU pentru aparate de mare putere, cum ar fi uscătoare de păr, placa de întins părul, conair. ★GAMĂ de PUTERE - AC 100 V-250 V, MAX 6.3 O ieșire. 2400m A 5 V 3.4 4 usb încărcător de călătorie în întreaga lume. 4 priza de curent ALTERNATIV prize de Ieșire : 630 W la 100v, 1500 W la 240v.De mare putere universal adaptor de călătorie all in one vă oferă un loc mai sigur și eficient de încărcare pentru dispozitivele dumneavoastră. ★SIGURANTA CERTIFICATA - Tavel adaptor de 6,3 Un fitil, FCC, CE, ROHS certificate sistem de siguranță pentru copii, șoc electric de protecție, protecție la supratensiune, plug de blocare și-a construit în obloane de siguranță pentru a vă proteja și dispozitivele de șoc extern și scurt-circuit în timpul încărcării. ★ Indiferent ce întrebări sau comentarii pe care le aveți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.Pur și simplu du-te la pagina de comanda si trimite-ne un mesaj.Vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.Sfaturi cald - mini adaptor de călătorie NU SE transforma în energie electrică de curent și de tensiune, se convertește la priza de putere numai și se potrivește prize de putere de tip a, B, C, E, F, G, H, I, J, K, L, N - Fiecare țară are propria sa tensiune standard, pls asigura locale tensiune electrică cu atenție - În scopul de a exploata mai convenabil, ne-am îmbunătățit adaptor.Când am agită adaptor încărcător, se va face un zgomot.Dar asta este sunetul de sept coliziune, nu calitatea problema,vă rugăm să dont minte .

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!