• Nuevo
Plastic Machiaj Perie Titular Organizator, 3 Slot Cosmetice de Depozitare Pensule de Machiaj Cupa pe Vanitate, Birou,Baie Blaturi(Bej)

Plastic Machiaj Perie Titular Organizator, 3 Slot Cosmetice de Depozitare Pensule de Machiaj Cupa pe Vanitate, Birou,Baie Blaturi(Bej)

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Dimensiuni : 2.56 x 3.7 x 5.1 inch(Înălțime), 2.4x2.6x2.8 inch Latime, Culoare : Alb, ușor de curățat.Material - pensula de machiaj suportul este fabricat din plastic rezistent pentru a se potrivi orice decor.Utilizare Multi-Scop : 3 slot liber compartimente machiaj perie de Organizator, care poate fi folosit pentru pensule de machiaj,buze/ochi garnituri,glose blush,stilouri și creioane,pensule fard de pleoape,fata perii și mai mult.Design simplu : Organizarea sertare aglomerat și economisește spațiu pe vanitatea de masă.Machiaj Perfect unitate de stocare pentru machiaj utilizatori și profesioniști.Înălțimea de 3 slot sunt diferite, poti clasifica lungime de pensula pe care o folosesc, nu griji despre perie scurt, fiind acoperite si nu a fost găsit.Dimensiune : 3-Slot | Culoare : Bej.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!