• Nuevo
Non-Alunecare Non-Skid Pad Covor pentru Zona Covoare și Alergători Eco-Friendly face cu pe Baza de Plante, Uleiuri de Prindere-Ex (4' x 6')

Non-Alunecare Non-Skid Pad Covor pentru Zona Covoare și Alergători Eco-Friendly face cu pe Baza de Plante, Uleiuri de Prindere-Ex

clasificat:
RON 43.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Păstrează zona covoare și alergători în loc și oferă un plus de pernă.Previne aglomerarea și împiedicare, alunecare.Face cu aspiratorul mai ușor, cu mai puțin efort.Piure de construcție permite covoare pentru respirația, ajută pentru a preveni acumularea de praf și de miros.Ecologic 100% pe baza de plante ulei de material. (Pentru a utiliza pentru prima dată, puteți avea o experiență ușoară miros din cauza de plante pe bază de ulei de material care va dispărea în scurt timp).Dimensiune : 4' x 6' Ușor de tăiat în a dorit mai mici dimensiuni.Utilizare : Numai De Interior.Covor tampoane ar trebui să fie folosite numai pe curat, uscat, și pe deplin vindecat etaje.A nu se folosi pe lăcuit, acrilice sau suprafețe poroase.Mână lavabil (se Spală separat, se usuca la umbra, nu masina de uscat).Culoare : Gripex | Dimensiune : 4' x 6'.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!