• Nuevo
Tbest Road Biciclete de Munte Angrenajul Set, Aliaj de Aluminiu Integrantă Angrenajul Set Single Speed Crank Manivele Suport Accesoriu pentru BMX MTB 170mm(Aur)

Tbest Road Biciclete de Munte Angrenajul Set, Aliaj de Aluminiu Integrantă Angrenajul Set Single Speed Crank Manivele Suport Accesoriu

clasificat:
RON 25.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Din premium din aliaj de aluminiu, care este ușor, adăugând nici o greutate pentru biciclete. 170mm manivela lungime de braț, fără nici o suprapunere de brațul pedalier și lanț șurub inel.Un inlocuitor ideal pentru reparații de biciclete, compatibil cu multe modele de biciclete.Din premium din aliaj de aluminiu, care este ușor, adăugând nici o greutate pentru biciclete.Din premium din aliaj de aluminiu, care este ușor, adăugând nici o greutate pentru biciclete.Din premium din aliaj de aluminiu, care este ușor, adăugând nici o greutate pentru biciclete.Din premium din aliaj de aluminiu, care este ușor, adăugând nici o greutate pentru biciclete.Din premium din aliaj de aluminiu, care este ușor, adăugând nici o greutate pentru biciclete.De înaltă rezistență și de deformare rezistență, durabil pentru mult timp de utilizare.Standard de precizie hining, care asigură final de reținere a lanțului, crește durata de viață, și de a reduce frecarea și a zgomotului. 1. Din premium din aliaj de aluminiu, care este ușor, adăugând nici o greutate pentru biciclete. 2. De înaltă rezistență și de deformare rezistență, durabil pentru mult timp de utilizare. 3. Standard de precizie hining, care asigură final de reținere a lanțului, crește durata de viață, și de a reduce frecarea și a zgomotului. 4. 170mm manivela lungime de braț, fără nici o suprapunere de brațul pedalier și lanț șurub inel. 5. Un inlocuitor ideal pentru reparații de biciclete, compatibil cu multe modele de biciclete. 6. Potrivit pentru Shimano, Prowheel, Sunrace, Tr ativ, Sram, etc.

Proprietățile

Material:
Din aliaj de aluminiu
Opțiuni De Culoare:
Negru, Roșu, Albastru, Aur
BCD:
104 mm / 4.1 în
Brațul Pedalier Lungime:
170 mm / 6.7 în
Pedalier Lungime:
98mm / 3.9 în
Nu Este Compatibil:
Triplu Disc
Se Potrivesc Pentru:
Singură Viteză De Numai
Greutate:
Aprox. 1065g / 37.6 oz
Lista De Pachete:
1 * Angrenajul :
1 * Pereche de droguri de Arme :
1 * Pedalier :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!